Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom, 12 februari 2008

BERGEN OP ZOOM, 12 februari 2008

Zedenzaak misbruikte vrouw vanavond in Opsporing Verzocht

BERGEN OP ZOOM: Vanavond wordt in het programma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zedenzaak in Bergen op Zoom. Op maandag 17 december 2007 wordt in Bergen op Zoom een 35-jarige vrouw seksueel misbruikt. De dader rijdt in een zeldzame auto. De uitzending heeft plaats op Nederland 1 om 21.50 uur. Daarna zal de uitzending worden herhaald op woensdag 13 februari om 13.20 uur.

Geïrriteerde automobilist bedreigd fietser

BERGEN OP ZOOM: Een 20-jarige fietser is maandagavond behoorlijk geschrokken nadat hij het slachtoffer werd van een verhitte automobilist. Het slachtoffer fietste rond 20.30 uur over de Halsterseweg toen hij ter hoogte van een kruising bijna geen voorang kreeg van een automobilist. Een woordenwisseling was het gevolg waarna de automobilist het slachtoffer op zijn gezicht sloeg. De dader, een man van bijn 2.00 meter lang met rood krullend haar en sproeten, is daarna weer in zijn blauwe auto gestapt en weggereden. De kans is aanwezig dat er getuige zijn geweest van dit incident. De politie verzoekt getuigen zich te melden via het nummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Het slachtoffer raakte lichtgewond aan zijn gezicht.

Man slaat vriendin met enige regelmaat

WOUWSE PLANTAGE: Een 26-jarige inwoonster van Wouwde plantage heeft maandagavond bij de politie aangifte gedaan van zware mishandeling gepleegd door haar vriend. Het stel zou al meerdere malen ruzie hebben gehad waarbij de man de vrouw behoorlijk heeft mishandeld. Maandagavond liep het wederom uit de hand in de woning van de vrouw waarna de man, een 22-jarige inwoner van Rotterdam, is aangehouden. De man is in verzekering gesteld.

Auteur: Nicolette Bovenhorst