Gemeente Lisse

Ouderenproof, doet u mee?

Werkgroepen Ouderenproof, doet u mee?

Wij zijn gestart met het project Lisse Ouderenproof. Op 30 januari heeft de startbijeenkomst plaatsgevonden. Bij dit project mag ú beslissen wat nodig is om zelfstandig in Lisse te kunnen wonen, nu en in de toekomst. Dat kan in drie verschillende werkgroepen.

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen in één van de werkgroepen. U bent tenslotte het beste in staat aan te geven wat nodig is om in Lisse gezond en prettig oud te kunnen worden. De drie werkgroepen zijn:


1. Woonomgeving, toegankelijkheid en mobiliteit.
2. Informatie zoeken en vinden.

3. Activiteiten voor én door ouderen.

Deze werkgroepen komen de komende maanden elk drie keer bij elkaar om uiteindelijk tot aanbevelingen te komen aan de gemeente.

Eerste bijeenkomst op 18 februari

De eerste bijeenkomst is voor de drie werkgroepen gezamenlijk en vindt plaats op maandag 18 februari tussen 16.00 en 17.30 uur. U bent dan van harte welkom in de Voorhof, Bondstraat 1 (tegenover het gemeentehuis). Uw inbreng wordt zeer gewaardeerd!

Aanmelden

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Gitta Smit, beleidsmedewerker bij de gemeente. U kunt haar bereiken via (0252) 433 222 en gemeente@lisse.nl.