Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Alphacomm Prepaid Services introduceert AcceptEmail

Rotterdam, februari 2008 - Alphacomm Prepaid Services is marktleider op het gebied van de directe distributie van beltegoed naar consumenten. De applicatie die het mogelijk maakt prepaid tegoed online te verkopen is zelfs dusdanig succesvol dat Alphacomm inmiddels behoort tot de top 10 van meest verkopende webwinkels. Met klanten als Orange, Rabobank, Lebara en UPC en eigen websites als beltegoed.com en opwaarderen.nl is het bedrijf sinds 6 jaar volop aanwezig in de markt.

De introductie van AcceptEmails onderstreept de innovatieve kracht van Alphacomm.

Huub Sparnaay, Managing Director van Alphacomm is blij met de introductie van dit nieuwe instrument. "Na de introductie van onze e-cards, waarmee beltegoed nu ook cadeau gegeven kan worden is de samenwerking met AcceptEmail een volgende stap. Wij geloven in AcceptEmail en de veelal jonge enthousiaste mensen die er werken. AcceptEmails kunnen een hoge vlucht nemen en zo een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere integratie van electronisch berichtenverkeer in onze dienstverlening. Met onze kennis, ervaring en betrokkenheid kunnen we onze klanten helpen om nog makkelijker prepaid tegoed te bestellen. Zo maakt AcceptEmail het mogelijk simpel en makkelijk herinnerd te worden aan het opnieuw kopen van prepaid tegoed. Naar de website gaan is niet meer nodig. AcceptEmail zet de bestelling al tevoren klaar in de email die wij klanten sturen. Na ontvangst is het simpelweg een kwestie van bevestigen en het tegoed wordt door ons naar de klant gestuurd.

Over AcceptEmail

AcceptEmail is opgericht in 2006 en gevestigd in Amsterdam. AcceptEmail maakt het mogelijk om via email een factuur te versturen. De consument kan direct na opening van de email met daarin de factuur, betalen vanuit zijn eigen internet bankieromgeving (iDEAL). AcceptEmail is geschikt voor iedere organisatie die een betaalverzoek doet aan particulieren, en daarbij via de kanalen Internet en contactcenter meerdere mogelijkheden wil bieden om te betalen.