Ingezonden persbericht


Persbericht

TOP, Techniek Ontmoetings Punt heeft het doel cultuur, wetenschap en techniek toegankelijk maken voor een breed publiek, een ontmoetingspunt te zijn waarin alle mogelijke activiteiten plaats kunnen vinden om cultuur, wetenschap en techniek met elkaar te verbinden.

Delft, 12 februari 2008

Expositie Enlightment Arts In TOP tentoonstelling

8 februari tot en met 6 april

Licht als sieraad voor uw ruimte. Enlightment Arts maakt exclusieve lichtobjecten die de ruimte veranderen waarin ze zich bevinden, ze zijn een beleving, gaan een relatie aan met de omgeving door vorm, beweging en/of lichtreflectie.

De lichtobjecten zijn ontworpen en gerealiseerd door Janpaul Verburg en Maryon Widdershoven, de twee mensen die samen Enlightment Arts vormen. Zij zijn gericht op innovatie en gebruik van nieuwe technieken en moderne lichtbronnen. Verwondering is een emotie die u in de tentoonstelling zeker tegenkomt.

Om dit zelf te ervaren kunt u op woensdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur terecht in TOP (Techniek Ontmoetings Punt), Hippolytusbuurt 14 te Delft. Enlightment Arts exposeert daar tot en met 6 april.

Op donderdag 21 februari zullen Janpaul en Maryon een uitgebreide toelichting geven op hun werk en werkwijze. Dit vindt plaats in TOP om 20.30 uur. Toegang is gratis.

Meer informatie is te vinden op www.topdelft.nl en www.enlightment.nl.

************



Ingezonden persbericht