Gemeente Tilburg

12 februari 2008

Werkzaamheden aan hekwerk Munnekeburenstraat
Werkzaamheden starten in week 7
De gemeente gaat de gaashekwerken in de Munnekeburenstraat nakijken en waar nodig repareren of vervangen. Naast het noodzakelijke onderhoud vinden er ook aanpassingen plaats waardoor het maaien makkelijker wordt. Op twee locaties komen zogenaamde maaipoorten, zodat maaimachines het afgezette gebied in kunnen. Ook wordt het hekwerk ter hoogte van huisnummers 130 tot 146 verwijderd. Dit hekwerk heeft geen functie en bemoeilijkt het onderhoud. Op de achterkant van deze brief vindt u een tekening waarop aangegeven staat welk gedeelte door de gemeente weggehaald zal worden.

De werkzaamheden worden vanaf week 7 uitgevoerd. De werkzaamheden duren ongeveer één week. U zult hier weinig tot geen hinder van ondervinden.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij Chris Liebregts van het gebiedsteam West van de gemeente. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 542 88 64 of per email op chris.liebregts@tilburg.nl.

Voor vragen over de uitvoering kunt u terecht bij uitvoeringscoördinator Jo van Hal. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 542 87 96 of per email op jo.van.hal@tilburg.nl.