Gemeente Laren


Inspraak Ruimtelijke Structuurvisie

De afgelopen maanden is door de gemeente Laren gewerkt aan het opstellen van een concept voor een ruimtelijke structuurvisie. Inwoners en instanties zijn nauw betrokken geweest bij de totstandkoming ervan. De structuurvisie bevat de hoofdlijnen van het ruimtelijk beleid en vormt daarmee het kader voor andere beleidsnota's en uitvoerings-plannen. Het concept ligt met ingang van 4 februari tot en met 17 maart 2008 ter inzage bij de BEL Combinatie aan de balie van Bouwen en vergunningverlening, Torenlaan 50 te Blaricum. De balie is geopend op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur en woensdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur. Wilt u het concept inzien? Klik hier.

Gedurende bovenvermelde termijn kunnen ingezetenen en belanghebbenden mondeling of schriftelijk een zienswijze over het concept kenbaar maken. Indien u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken kunt u daarvoor tevoren een afspraak te maken met mevrouw D. Boelmans (zie onderaan).

Uw schriftelijke zienswijze dient u te richten aan het College van burgemeester en wethouders van Laren, Postbus 5, 1250 AA Laren.

Informatie: mevrouw D. Boelmans tel. 751 3167 of de heer F.H. Sanders (op maandag en dinsdag) tel. 751 3166