Gemeente Terneuzen

Belangstelling voor Millenniumproject

Het Millenniumproject van de gemeente Terneuzen is in trek. Al zes verschillende initiatiefnemers hebben een voorstel ingediend. Het project stelt subsidie beschikbaar aan initiatieven die bijdragen aan de millenniumdoelen zoals geformuleerd in de VN-Millenniumcampagne. Nog tot en met aanstaande vrijdag kunnen verzoeken bij de gemeente worden ingediend.

In oktober vorig jaar presenteerde Terneuzen zich als Millenniumgemeente. De raad stelde hiervoor 1,00 per inwoner per jaar beschikbaar. Alle initiatieven vanuit de gemeenschap die een bijdrage leveren aan de millenniumdoelen maken kans op een financiële bijdrage. Initiatieven kunnen worden ingediend met een aanmeldformulier (tot en met vrijdag 15 februari).De millenniumcommissie, onder voorzitterschap van burgemeester Jan Lonink, beoordeelt na de sluitingstermijn de ingediende initiatieven en kent daarna een eventuele bijdrage toe.

Het aanmeldformulier is beschikbaar via
www.terneuzen.nl/actueel/millenniumgemeente of kan worden opgevraagd via millennium@terneuzen.nl of via tel. 0115-455 000.De millenniumdoelen waarvoor de gemeente Terneuzen zich sterk maakt zijn: Extreme armoede en honger uitgebannen, Alle jongens en meisjes gaan naar school en Kindersterfte is sterk afgenomen.

Nadere informatie:
Afdeling Communicatie,
Daniël Rouw
Telefoonnummer: 0115 455 524

Gemeente Terneuzen - T. 0115 455 000 - E. gemeente@terneuzen.nl |