Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kissimmee ideale uitvalsbasis voor attractieparken rondom Orlando Met Keycamp gemakkelijk en betaalbaar naar Walt Disney World Resort en SeaWorld Orlando

Amersfoort, februari 2008 - Keycamp, de campingreisorganisatie die het buitenleven zo veel mogelijk combineert met het thuisgevoel, heeft haar reisaanbod uitgebreid met vier bijzondere campings in Florida. Happy Camper Place in Kissimee is een heerlijk rustige stek op minder dan een uur rijden van het vliegveld van Orlando en vlakbij beroemde attractieparken en bezienswaardigheden waaronder het Walt Disney World Resort. Tickets voor alle attracties kunnen tot uiterlijk vier weken voor vertrek via www.keycamp.nl worden geboekt.

Als je bij Keycamp een sfeervolle lodge, knusse cabin of comfortabele stacaravan boekt op Happy Camper Place in Kissimee, kun je nu tot vier weken voor vertrek via www.keycamp.nl ook tickets bestellen voor de fraaie attracties rondom deze camping. Je ontvangt de originele tickets voor Walt Disney World Resort, SeaWorld Orlando of andere geboekte attracties. Ter plaatse hoef je dus niet meer in de rij te staan. Je loopt zo binnen! Daarnaast loont het om vooraf tickets te boeken, er worden aantrekkelijke tickets aangeboden die niet aan de kassa's van de parken verkrijgbaar zijn. Keycamp verzorgt deze service in samenwerking met Keith Prowse, een Engelse organisatie met meer dan 225 jaar ervaring in het aanbieden van tickets voor attracties en evenementen.

Aantrekkelijke aanbiedingen en regiokorting
Via www.keycamp.nl worden diverse tickets voor de attractieparken rondom Orlando aangeboden met spetterende kortingen. Wie bijv. voor 30 juni boekt, profiteert van de 4=7 en 6=10 dagen Magic Your Way aanbiedingen voor Walt Disney World Resort. SeaWorld Orlando heeft een actie waarbij je voor de prijs van 1 dagticket 6 dagen toegang ontvangt. Wil je nog veel meer zien? Kies dan voor het Orlando Flexticket met toegang tot Universal Studios, Universal Islands of Adventure, Universal City Walk, SeaWorld, Aquatica en Wet 'n Wild. Voor alle Florida bestemmingen krijg je bij Keycamp bij verblijf van 1 april t/m 25 april en van 13 mei t/m 11 juli 2008 bovendien 10% korting op de accommodatie (Riante Regiokortingen). Tenslotte: natuurlijk kun je via www.keycamp.nl ook vliegtickets en een huurauto boeken. Kijk voor meer info op www.keycamp.nl/florida

Walt Disney World Resort
Het wereldberoemde Walt Disney World Resort is onderverdeeld in verschillende geweldige themaparken: het Magic Kingdom Park, de Disney's Hollywood Studios, Epcot, het Disney's Animal Kingdom Theme Park en Disney Water Parks. Daarnaast heb je nog Down Town Disney en Disney's BoardWalk waar je nachtclubs, bioscopen, winkels en restaurants ontdekt. Kortom: een attractie voor dagenlang plezier met het hele gezin.

SeaWorld Orlando
SeaWorld Orlando biedt bezoekers unieke belevenissen: je kunt dolfijnen aaien en voeren, de tanden van een haai tellen en oog in oog staan met ijsberen. Het boegbeeld van SeaWorld, Shamu is te zien in de spiksplinternieuwe show Believe. Dan is er nog het splinternieuwe waterpark Aquatica, waar je op de doorzichtige glijbanen dwars door een dolfijnenverblijf glijdt of zittend op een luchtband op de 'Lazy rivers' dobbert door grotten met tropische vissen, langs kleurrijke vogels en langs watervallen en geisers. Je geniet er ook van twee spectaculaire golfslagbaden en een prachtig strand. Kinderen krijgen niet genoeg van het achttien meter hoge waterfort en de kinderspeelplaats.

Keycamp
Met als motto 'This is life' biedt de campingreisorganisatie Keycamp al meer dan 30 jaar campingvakanties aan in luxe bungalowtenten, stacaravans en chalets die op de ruim 100 topcampings in Europa staan. Kenmerkend voor Keycamp is dat op alle campings eigen medewerkers aanwezig zijn en dat praktisch alle accommodaties eigendom zijn van Keycamp. Dankzij de zogenaamde Fun Stations is er onder begeleiding van deskundig personeel voor alle kinderen - van baby tot tiener - van alles te beleven bij Keycamp. Hiermee is ook voor de ouders een 'Keycamp Vakantie' écht een relax-vakantie. Zie ook www.keycamp.nl.



Ingezonden persbericht