Ingezonden persbericht


PERSBERICHT


1f1759.gif

12 februari 2008

Hertz nieuwe sponsor proftriatlete Heleen bij de Vaate

Autoverhuurder Hertz Benelux sponsort dit jaar professioneel toptriatlete Heleen bij de Vaate met een zilvergrijze VW Polo.

Heleen bij de Vaate deed in 2007 een sprong richting de wereldtop toen ze met haar persoonlijk record van 9.07.40 wereldwijd de 8e tijd neerzette op de hele triatlon. Bij de Vaate traint onder leiding van Guido van Weert dagelijks mee met de atleten van het Nationaal Training Centrum in zwembaden in Valkenburg en Sittard. Dankzij Hertz heeft ze nu de vrijheid om de 3 trainingen die ze per dag doet ook logistiek te stroomlijnen. Bovendien kan ze nu ook tijdens haar buitenlandse trainingstages over Hertz huurauto s beschikken.

Heleen en Hertz zijn echte doorzetters vandaar dat wij haar graag op deze manier willen ondersteunen , aldus Henk van den Helder, General Manager van Hertz Benelux.

Haar voormalige werkgever SABIC blijft, samen met Hertz als leverancier van huurauto s, ook in 2008 hoofdsponsor van de Limburgse atlete.

Bij de Vaate heeft de Ironmans op Lanzarote en Hawaii voor 2008 tot haar hoofddoelen gemaakt. Ze heeft zich met haar 2e plaats in de Ironman Florida afgelopen november al gekwalificeerd voor Hawaii, de wedstrijd waar ze in 2006 debuteerde met een mooie 13e plaats. De zware omstandigheden op het vulkanische eiland liggen haar goed en er wordt dit jaar dan ook aan een top-10 klassering gedacht, "al blijft een Ironman natuurlijk een hele dag sporten waarin van alles kan gebeuren", aldus Bij de Vaate. Verder hoopt ze voorin mee te kunnen doen bij het EK Powerman in de eigen provincie (Horst) en laat ze haar deelname aan het NK in Stein vooral afhangen van het herstel van Lanzarote: "In 2006 was ik gewoon niet goed in Stein doordat ik moeite had met het herstel van Lanzarote, maar ik wil het toch nog een keer proberen want Stein is wel echt mijn thuiswedstrijd en misschien dat ik nu zonder baan ernaast wel sneller herstel".

Over Hertz

Hertz is s werelds grootste autoverhuurmaatschappij met meer dan 8.000 corporate vestigingen in meer dan 150 landen. In 2008 viert Hertz dat het al 90 jaar kwaliteitsvoertuigen verhuurt aan particuliere en zakelijke klanten

Product- en service-innovaties zoals de Hertz #1 Club Gold, het speciaal voor Hertz ontworpen NeverLost satelliet navigatie systeem, het Hertz in-car DVD Entertainment en de unieke voertuigen in de Prestige, Fun en Green Collections onderscheiden Hertz van de concurrentie.

www.hertz.nl

Bijlage: Foto Heleen bij de Vaate in VW Polo

Einde persbericht

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal:

JuniorSeniorPressDpt

SannevandenAakster, MartineKeukenkamp

Tel: 020 53 53 453 (algemeen)

E-mail: sanne@jr-sr.com martine@jr-sr.com