Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Romantisch reisje favoriet geschenk voor Valentijn Geliefden vertoeven het liefst in Barcelona

Oosterhout, 12 februari 2008 - Een romantisch reisje is nog altijd het gedroomde geschenk tussen geliefden. Meestal geven verliefden elkaar op Valentijnsdag een bloemetje, kaartje of een doos bonbons. Vraag je ze wat ze elkaar het liefst zouden willen geven, dan blijkt vaak bij zowel man als vrouw een romantisch weekendje favoriet. En van degenen die daadwerkelijk het liefdesweekendje boeken, vliegen de meesten naar Barcelona, blijkt uit boekingsgegevens van CheapTickets.nl.

"Onze boekingscijfers laten zien dat er in het weekend na Valentijnsdag een verhoogde belangstelling is voor steden als Parijs, Londen, New York, Istanbul, Wenen en Venetië. Allemaal steden met een hoog romantisch gehalte," aldus Björn de Jager, commercieel manager van CheapTickets.nl. "Je ziet ook dat er in deze periode meer vraag is naar "leuke hotels aan het water" en dat er vaker extra's als tours door de stad en luxe diners worden geboekt."

De Top 3 Valentijn Steden voor 2008 luidt:

1. Barcelona

2. Nice

3. New York

Vorig jaar waren dat nog Barcelona, Londen en Rome. De Jager: "De lage dollar zorgt ervoor dat New York nu ook in de top drie staat. Want hoe romantisch Nederlanders ook kunnen zijn, de prijs speelt altijd een rol."

Over CheapTickets.nl
Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week online reserveren. Goedkoop, gemakkelijk, overzichtelijk, snel én met een prima service. CheapTickets.nl is op deze manier uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van vliegtickets via internet. Bovendien is het op dit moment ook de snelst groeiende webwinkel in z'n soort. CheapTickets.nl biedt echter veel meer dan alleen tickets (lijndienst, low cost en charter), zoals een up-to-date overzicht van alle beschikbare lastminute vakanties en de mogelijkheid tot het boeken van hotelovernachtingen en autohuur in binnen- en buitenland. Altijd de beste deals.

CheapTickets.nl maakt onderdeel uit van de Beins Travel Group in Oosterhout. Van pionier in 1971 is Beins met 50 gespecialiseerde reisadviseurs onder één dak uitgegroeid tot een belangrijke speler in de reisbranche. CheapTickets.nl is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR), de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de International Air Transport Association (IATA). Zie ook www.cheaptickets.nl

///


Noot voor de redactie/