Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Red Hat kiest Lubbers & De Jong voor PR-activiteiten

Amsterdam, 12 februari 2008 --- Red Hat heeft haar PR-activiteiten ondergebracht bij het Amsterdamse bureau Lubbers & De Jong. Door de samenwerking wil Red Hat zich duidelijker profileren bij zijn doelgroepen en relevante media benaderen met professionele persactiviteiten.

Red Hat is wereldwijd leidend leverancier van open source oplossingen. De organisatie is opgericht in 1993 en houdt zich uitsluitend bezig met open source software. Haar besturingssysteem platform, Red Hat Enterprise Linux, wordt gecombineerd met applicaties en management en Service Oriented Architecture (SOA) oplossingen, inclusief JBoss Enterprise Middleware Suite. Achter de software van Red Hat schaart zich een grote community met meer dan 100.000 communicators. CIO's hebben Red Hat in het CIO Insight Magazine Vendor Value-onderzoek voor de vierde maal op rij verkozen als meest gewaardeerde leverancier van enterprise software.

"Wij zijn zeer verheugd om Red Hat te mogen ondersteunen bij het verbreden van de naamsbekendheid en het versterken van het imago", aldus Peter Keijzer, managing partner bij Lubbers & De Jong. "Red Hat is een belangrijke speler in de markt. Wij geloven heilig in de toekomst van open source software.

Over Lubbers & De Jong

Lubbers & De Jong levert PR en Marketing voor snel groeiende innovatieve organisaties. De kernactiviteit is de juiste communicatie te realiseren bij het brengen van technologie naar markten en doelgroepen met als doel het genereren van interactie. Van oudsher is Lubbers & De Jong sterk in consultancy, mobiele communicatie, internet en ICT, maar de afgelopen jaren heeft het bureau tevens expertise opgebouwd in lifestyle-, design- en de brede consumentenmarkten. De kracht van Lubbers & De Jong is een brug te slaan tussen ratio en intuïtie, business en creativiteit. De ervaring leert dat juist op dat raakvlak de meest effectieve oplossingen voor communicatievraagstukken te vinden zijn. Lubbers & De Jong is participant van Deloitte Technology Fast 50, http://www.fast50.nl/

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong
Peter Keijzer/ Anke van Heerebeek
020 421 0565
peter@l-dj.nl