Ingezonden persbericht


Persbericht

TENNIS, ZWEMMEN, FITNESS, WATERSKI EN WAKENBOARDEN

VERNIEUWD GREGOLIMANO: SPORTIEVE VAKANTIE VOOR HELE GEZIN

Amsterdam, februari 2008 - Club Med heeft zich gespecialiseerd in het selecteren van de beste locaties voor onvergetelijke vakanties op de mooiste plekken ter wereld. Niet alleen vanwege de schoonheid van de omgeving, maar ook dankzij een luxe accommodatie, een spectaculaire ligging, een adembenemend uitzicht en natuurlijk een uitmuntende service. Het compleet gerenoveerde Clubdorp Gregolimano, gelegen op het schilderachtige Griekse eiland Euboea, is een van de beste voorbeelden van een Club Med locatie waar het hele gezin volop kan genieten.

Ingrijpende renovatie
Na een grondige en intensieve renovatie zal Club Med Gregolimano in de zomer van 2008 de deuren opnieuw openen voor haar gasten. De bestemming, die ooit begon als een Clubdorp met 3 Drietanden, beschikt dankzij de ingrijpende verbouwing over maar liefst 4 Drietanden. En dat is te merken: qua luxe, qua schoonheid, qua accommodaties, maar zeker ook als het gaat om het uitgebreide activiteitenaanbod voldoet Gregolimano tegenwoordig aan de hoogste verwachtingen. De 286 Club kamers zijn geheel gerenoveerd, terwijl er ook 70 Deluxe kamers en 24 Suites zijn gecreëerd. Ideaal voor gezinnen is de mogelijkheid om twee kamers met tussendeur te boeken.

Griekse sfeer
Het vernieuwde Clubdorp, gelegen op Kaap Gregolimano, ligt aan het helderblauwe water van de Egeïsche Zee tussen een wit zandstrand en een bergketen. Het hotel en de bungalows van Gregolimano liggen aan een dennenbos in de vorm van een gezellig Grieks dorpje met witte toegangsbogen aan reeks fleurige straatjes en sfeervolle patio's. De typisch Griekse cultuur en sfeer zijn zowel binnen als buiten het Clubdorp duidelijk te proeven. Tussen het sporten door of aan het einde van de dag ontmoeten ouders en kinderen elkaar bij het zwembad of bij de bar om hun ervaringen uit te wisselen en na te genieten van een heerlijke dag.

Waterski- en wakeboardacademie
Gregolimano is de uitgelezen plek voor een sportieve vakantie voor het hele gezin. Want zowel jong als oud zal zich zowel bij het Clubdorp als op het mooie Griekse eiland geen moment vervelen. Zo zorgen de waterski- en wakeboardacademie sowieso voor een onvergetelijke vakantie voor de jongeren uit het gezin. Bovendien is er een geheel nieuw sportterrein en een Club Med fitness gebouwd, terwijl de gasten ook volop gebruik kunnen maken van de tennisbanen. Wie een sportieve vakantie wil in een prachtige omgeving, en tegelijkertijd de mogelijkheid wil hebben om heerlijk te ontspannen, is in Gregolimano dus aan het juiste adres.

Club Med staat voor Club Méditerranée. Onder die naam startte de Vlaamse sportman Gerard Blitz in 1949 een luxe vakantieformule met veel aandacht voor sportieve activiteiten. De organisatie heeft sindsdien een stormachtige groei meegemaakt. Uniek is de all-inclusive formule, waarbij gasten in een vaste prijs niet alleen hun verblijf betalen, maar ook alle activiteiten, de exquise maaltijden en vaak ook alle drankjes. Clubdorpen verrezen overal ter wereld en sinds de jaren tachtig kun je zelfs vakantie vieren op een imposant luxe zeilschip, de Club Med 2. De laatste jaren staan in het teken van een hernieuwde en grootschalige upgrading van het - in Parijs beursgenoteerde - merk. Club Med bezit na bijna zes decennia groei, nu over meer dan 80 Clubdorpen in alle werelddelen en G.O® (gentil organisateurs, ofwel medewerkers) met 100 nationaliteiten en 30 voertalen. Club Med kan zich met recht de grootste sportschool ter wereld noemen; er zijn maar liefst 60 verschillende takken van sport te beoefenen. De nieuwe en vernieuwde Clubdorpen zijn allen voorzien van de modernste faciliteiten, een keuken van ongekend hoog niveau en een ruime keuze uit sportieve -, culturele - en kinderevenementen. Voor meer informatie zie: www.clubmed.nl