Aftrap werkfruit bij Reuters


HOOGKARSPEL, 20080212 -- Met de symbolische overhandiging van een kist appels, bij Reuters in Amsterdam, is de introductie van werkfruit binnen het bedrijfsleven een feit. De overhandiging vond gistermiddag plaats, in het bijzijn van de heren Edwin Stokkermans (OR vertegenwoordiger Reuters), Fabian Kleijwegt (Hoofd inkoop Reuters) en Dhr. Sieger Koeman (toeleverancier DeGroeneTas).

Werkfruit is het (gratis) verstrekken van fruit aan werknemers. Het heeft als doel het consumeren van gezonde tussendoortjes voor de werknemers te stimuleren. Dit is een doelstelling waar Reuters zich volledig mee kan identificeren. Vanaf deze week zal Reuters ook in de Nederlandse vestiging vers werkfruit aan de medewerkers aanbieden.

Het management en de ondernemingsraad van Reuters hebben samen weten te realiseren dat het fruit volledig gratis beschikbaar kan worden gesteld.

Vanaf komende week zal degroenetas.nl wekelijks ongeveer 100 kilogram fruit bij Reuters bezorgen. Dit is ruim voldoende voor de 110 medewerkers op de bedrijfslocatie in Amsterdam. Reuters en degroenetas.nl hebben afgesproken met name in de eerste weken intensief contact te houden over de waardering van de medewerkers. Na de eerste weken zal er maandelijks een evaluatie plaatsvinden.

Meer informatie: www.degroenetas.nl of www.fruitbezorgen.nl.





DeGroeneTas.nl