Ingezonden persbericht


Persbericht 22 januari 2008

Als ik je aanschouw
zie ik het grote wonder
Een deel van hem
Een deel van mij
En zoveel meer
De zon, de maan, de sterren
jij bent alles tegelijk

De liefde van een vader of moeder voor hun kind is puur, onvoorwaardelijk en haast onbeschrijfelijk. In het boekje Zo mooi, zo lief, zo klein... beschrijft presentatrice Myrna Goossen in een reeks prachtige gedichten de onvoorwaardelijke liefde voor een kind.

Myrna Goossen werd zelf geboren op 29 oktober 1962 in Hilversum. In die stad zou zij later ook werk vinden als tv-presentatrice van zeer uiteenlopende programma's. Bekende programma's als Hart van Goud, Wedden Dat, 5 Uurshow, Van Koninklijke Huizen en Eigen Huis en Tuin werden door haar gepresenteerd. Momenteel weet zij voor het zesde achtereenvolgende seizoen veel vrouwelijke kijkers aan zich te binden met het magazine Aperitivo. Zelf geen moeder, was de geboorte van haar nichtje voor haar het grootste geschenk. De gevoelens die zij toen heeft mogen ervaren, heeft zij aan het papier toevertrouwd.

Iedere moeder, iedere vader, broer, zus, opa of oma zal de gevoelens herkennen die Myrna Goossen in een paar regels heeft gevangen. Het zijn odes, bedankjes en wensjes geworden voor ieder kind op aarde.

Half februari verschijnt:

Zo mooi, zo lief, zo klein...

(exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat)

Van
Myrna Goossen
Met illustraties van Dagmar Stam

Prachtige gedichtenbundel
met kleurrijke illustraties

Signeersessie Zo mooi, zo lief, zo klein... Donderdag 14 februari, negen maanden beurs - Rai, hal 8 Kruidvat stand: 08.203
14:00 - 15:00 uur

Myrna Goossen is beschikbaar voor interviews

Prijs ¤ 2,99

Zo mooi, zo, lief, zo klein... is vanaf 12 februari exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Voor meer informatie, het aanvragen van de drukproef, een recensie-exemplaar of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Foreign Media Books
Jochem Bouwens (pr-manager)
j.bouwens@foreignmediabooks.com Tel: +31-(0)6 50 28 63 98

Kruidvat
José Mes (pr-manager)
pr@eu.aswatson.com
Tel: +31-(0)318 579 111

www.kruidvat.nl/brilliantbooks