CMS-kantoren spreken zich uit voor nauwere samenwerking

12/02/2008 09:00



CMS Derks Star Busmann



In een serie vorige week voltooide stemrondes hebben de CMS-partners zich uitgesproken voor nauwere samenwerking tussen de negen CMS-kantoren.

Robert Derry-Evans, CMS Executive Partner, zegt in een commentaar: "Dankzij onze sterke nationale identiteit en deze acceleratie van onze ontwikkeling bevindt CMS zich in een uitstekende positie om klanten Europa-breed te adviseren. Zowel voor onze klanten als onderling zetten wij ons voortdurend in voor hoogkwalitatieve, consistente service in alle geledingen van CMS. Dit is een geweldige kans voor ons om een echt Europees dienstenpakket aan te bieden."

Conform een overeengekomen pakket strategische prioriteiten gaan de CMS-kantoren zich zetten aan de verdere uitwerking van gemeenschappelijke standaarden, processen en procedures, inclusief een nieuw beleid inzake belangenconflicten. De CMS-kantoren blijven opereren als afzonderlijke rechtspersonen onder hun huidige namen om uitdrukking te geven aan hun sterke identiteit op hun lokale markten. Tegelijkertijd zal er grotere nadruk worden gelegd op de merknaam CMS om het Europese karakter van het dienstenpakket van CMS te promoten.

Dick Tyler, momenteel Managing Partner van CMS Cameron McKenna LLP, gaat als Executive Partner leiding geven aan CMS wanneer Robert Derry-Evans, die deze functie sinds 2003 bekleedt, in september 2008 terugtreedt.

CMS is opgericht in 1999 en bestaat momenteel uit negen kantoren met meer dan 2000 juristen in 57 vestigingen in 47 steden in 26 rechtsgebieden (met inbegrip van een ongeëvenaarde marktdekking in Midden- en Oost-Europa). Het binnen CMS doorverwezen werk is op jaarbasis met bijna 30% toegenomen, en in 2007 bedroegen de gecombineerde inkomsten bijna Euro 750 miljoen.

Het nieuwe hoofdkantoor van CMS is gevestigd in Frankfurt. Het managementteam van CMS bestaat onder meer uit Matthew Gorman, Director of Operations, en Peter Sommer, Director of Brand Marketing.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Robert Derry-Evans, CMS Executive Partner, Tel: +49 69 71 701 500 Peter Sommer, CMS Director of Brand Marketing, Tel: +49 69 71 701 500