Ingezonden persbericht


Juniper Networks benoemt Michele Goins tot Chief Information Officer

Schiphol-Rijk, 12 februari 2008 - Juniper Networks, Inc. (Nasdaq: JNPR) benoemt Michele Goins tot Chief Information Officer (CIO). Goins was tot voorkort werkzaam bij Hewlett-Packard, waar ze 25 jaar lang verscheidene managementfuncties vervulde. Haar meest recente functie was vicepresident en CIO van de Imaging and Printing Group (IPG) van Hewlett-Packard. In deze positie was Goins verantwoordelijk voor de divisie die informatietechnologie en -systemen levert ter ondersteuning van IPG en de klantgerichte activiteiten van het bedrijf.

"We zijn erg verheugd dat Goins ons managementteam komt versterken", zegt Robyn Denholm, Chief Financial Officer van Juniper. "Ze heeft in het verleden bewezen dat ze diepgaande technologische kennis weet te combineren met inzicht in de behoeften van vooraanstaande bedrijven. Ook bij Juniper rekenen we op de positieve effecten van deze vaardigheden."

Goins is verantwoordelijk voor alle informatietechnologiestrategieën, -systemen en -middelen binnen Juniper. Ze zal op strategisch en tactisch niveau sturing geven, om zo de IT-activiteiten van Juniper te stroomlijnen. Hierdoor legt het bedrijf de basis voor het realiseren van de verdere groeidoelstellingen. Goins rapporteert aan Robyn Denholm.

"Ik zie ernaar uit om voor Juniper aan de slag te gaan", zegt Goins. "In mijn functie zal ik voortborduren op de programma's van Juniper en verwacht ik een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de innovatie van het bedrijf. Hiermee maakt Juniper de weg vrij om klanten en partners wereldwijd meerwaarde te bieden."

Goins is Bachelor of Science. Dit diploma behaalde ze aan de Santa Clara Universiteit. Tevens heeft ze succesvol een MBA-opleiding afgerond aan de Northeastern University.

###

Over Juniper Networks

Juniper Networks, Inc. loopt voorop in hoogwaardige netwerktechnologie. Juniper biedt een betrouwbare netwerkinfrastructuur waarmee bedrijven snel kunnen reageren op ontwikkelingen. Dat zorgt voor een snelle inzet van services en applicaties via één enkel netwerk. Daardoor kunnen bedrijven optimale prestaties leveren. Meer informatie is beschikbaar op www.juniper.net.