Time : 09:55:41
Date : 12 February 2008
Sender Name: ISS nv

ISS lanceert document management services in België

ISS neemt de volledige verantwoordelijkheid voor uw document convergentie van analoog naar digitaal en het beheer ervan.

De verwerking van papieren documenten kost bedrijven veel geld. Zo bedraagt de gemiddelde kostprijs om een papieren leveranciersfactuur te boeken en te betalen tot 15 euro per exemplaar. Dankzij een uitgekiend documentbeheerssysteem is het mogelijk tot 60% efficiëntieverbetering te realiseren. ISS lanceert binnen zijn dochter ISS Office Support hiervoor nu een unieke oplossing.

ISS positioneert zich als de enige partner in de markt van document management die zowel de personeels invulling als de technische knowhow (soft- en hardware) levert: lokaal bij de klant, via een van zijn shared service centers in België, Denemarken of India of via een combinatie van beide.


---

Document management omvat het volledige beheer - van ontvangst over scanning tot en met archivering - van documenten. Niet alleen facturen, maar ook alle andere formulieren die een bedrijf verwerkt (bestelbonnen, servicerapporten, enzovoort). Meer en meer bedrijven geven er de voorkeur aan hun factuur- en documentbeheer te outsourcen aan gespecialiseerde partners.

'Ze hebben daar goede redenen voor', zegt Rudy Mattheus, general manager van ISS Office Support. 'Een professionele aanpak van invoice & document management stelt hen in staat om de papierstroom van leveranciersfacturen te optimaliseren: ze reduceren de manuele routines en maken het hele goedkeuringsproces van de facturen veel transparanter, wat bijdraagt tot de efficiëntie en kwaliteit van de businessprocessen.'

Globale ervaring en preferred suppliers

Dat ISS in België ook op het vlak van document management zijn activiteiten ontplooit, is geen toeval. ISS fungeert al als service provider van document management voor grote bedrijven in Denemarken en India. Ook in België start ISS met een 'shared service center' voor centrale scanning over archivering tot en met een 'goedkeuringstoepassing' voor autorisatie van facturen. ISS combineert als enige het shared service center met lokale ISS-medewerkers bij de klant (bijvoorbeeld receptie- of postkamermedewerkers). Zo kan een receptiemedewerker documenten inscannen tijdens de daluren en ze dan versturen naar het ISS shared service center (die de beelden in leesbare gegevens omzet voor bijvoorbeeld het boekhoudpakket).

Technologische partnerships

Een extra troef van de pijler ISS Office Support is de samenwerking met een selecte groep preferred suppliers, waartoe sinds kort ook Onea behoort.

Onea is door ISS Office Support gekozen als preferred supplier om oplossingen in soft- en hardware voor document- en factuurbeheer te implementeren bij bestaande en nieuwe klanten. De ervaring van Onea met de integratie van die oplossingen in computersystemen komt daarbij goed van pas.

Oplossing op maat

ISS Office Support levert een complete oplossing op maat van zijn klanten. Zo kunnen bedrijven ervoor kiezen hun document management volledig in handen te geven van het ISS Shared Service Center. Die bedrijven kunnen dan gebruik maken van het Onea ASP platform voor de volledige outsourcing van hun document management. Of ze kunnen opteren voor een volledige inhouse service, gecoördineerd door medewerkers van ISS.

Om de kracht van zijn oplossingen ook ter beschikking te stellen van KMO's met een kleiner aantal inkomende facturen of documenten, heeft Onea een online versie van zijn oplossing ontwikkeld. Ze is uiterst geschikt voor KMO's vanaf 2000 leveranciersfacturen per jaar: deze relatief kleine volumes kunnen gemakkelijk door de receptiemedewerkers verwerkt worden. Dankzij deze online oplossing besparen ook KMO's aanzienlijk op de verwerking van hun facturen.

ISS België is lid van de Deense groep ISS A/S die facility services aanbiedt in 4 domeinen:

Property Services - Office Support - Cleaning - Catering

Met zijn 12.000 medewerkers en filialen in Brussel, Gent, Floreffe, Groot-Bijgaarden, Halle, Luik, Tienen, Vilvoorde, Wilrijk, Heusden-Zolder, Spierle-Helkijn, Zwijndrecht, Roeselare en Estaimpuis is ISS de belangrijkste leverancier van "facility services" in België.

In 2007 haalde ISS Belux een omzet van 387 miljoen euro. De Deense groep ISS, die wereldwijd meer dan 435.000 mensen in 53 landen tewerkstelt, bereikte in 2006 een totale omzet van 7,5 miljard euro.

Wij blijven te uwer beschikking voor meer informatie in verband met dit persbericht. Aarzel niet om een mail te sturen naar walter.kestens@be.issworld.com. U ontdekt alles over onze brede waaier aan diensten op www.iss.be.

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR