Amsterdam RAI

Negenmaandenbeurs weet wat de zwangere vrouw beweegt

12 nov 2007

Van 13 tot en met 17 februari 2008 wordt in Amsterdam RAI de Negenmaandenbeurs gehouden. Tijdens Nederlands grootste evenement op het gebied van zwangerschap en babyâs kunnen bezoekers zich laten inspireren en informeren over verzorging, voeding, de leukste kleertjes, vervoer, kinderkamers en leerzaam speelgoed. Bovendien hebben zij gratis toegang tot de Huishoudbeurs, met de nieuwste trends op het gebied van Mode, Verzorging, Vrije tijd, Wonen, Culinair, het shopfestijn en het themaplein PUUR.

De Negenmaandenbeurs introduceert volgend jaar een speciaal Info Plein. Nicole Tuitert van Amsterdam RAI: âAls je zwanger bent of net moeder bent geworden, zit je natuurlijk vol met vragen over allerlei zaken. Op het Info Plein op de beursvloer kunnen bezoekers hun vragen persoonlijk stellen aan één van de deskundigen op het gebied van zwanger zijn, bevallen, voeding en opvoeding. Dagelijks zijn er verloskundigen, voedingsdeskundigen en opvoeddeskundigen aanwezig op het plein.â

Opening door Woezel en Pip
De populaire hondjes Woezel en Pip, bekend van de voorleesverhaaltjes door Guusje Nederhorst, geven acte de présence tijdens de Negenmaandenbeurs. Samen met actrice Babette van Veen verzorgen zij de opening van het evenement op woensdag 13 februari. Daarna zal Babette van Veen voorlezen op het grote podium van de beurs. Speciaal voor de Negenmaandenbeurs is er een unieke Woezel en Pip tas ontworpen, gevuld met leuke producten, tijdschriften en flyers, verkrijgbaar voor slechts ⬠3,-.

Nieuwste trends op babykamergebied
Op het Babykamer Inspiratie Plein kunnen bezoekers zich op de hoogte stellen van de nieuwste trends op babykamergebied. Ook zijn professionele stylistes op het plein aanwezig die voor iedereen een bijzonder plan maken voor de babykamer.

Buggy Parcours
Negenmaandenbeurs 2008 kent diverse workshops, waaronder âScrapbook maken met Raffiâ, âHoe maak ik snel een makkelijke en gezonde warme maaltijd voor mijn kind?â en âEen moodboard maken voor je babykamerâ. Ook het Kinderkamer Kunststraatje ontbreekt niet op de beursvloer. Hier zijn de leukste, hipste en liefste schilderijtjes voor aan de muur te vinden. Toekomstige kinderwagens kunnen worden getest op het speciaal aangelegde Buggy Parcours.

Kinderopvang
De Negenmaandenbeurs voorziet in professionele kinderopvang en stelt de bezoekers in de gelegenheid om hun kroost in alle rust borstvoeding of andere voeding te geven in speciale voedingsruimtes. In de verschoningsruimte is er de mogelijkheid om babyâs een nieuwe luier te geven. Even relaxen met een versnapering kan op diverse terrassen.

Huishoudbeurs 2008
Tegelijkertijd met de Negenmaandenbeurs wordt de Huishoudbeurs 2008 (van 9 tot en met 17 februari) gehouden in Amsterdam RAI. Met één toegangskaartje kan zowel de Negenmaandenbeurs als de Huishoudbeurs worden bezocht.

Meer informatie over de Negenmaandenbeurs is te vinden op www.negenmaandenbeurs.nl.

Noot voor de redactie (