Gemeente Best

WMO:praat mee op 13 februari
De gemeente Best is op dit moment bezig met het opstellen van het beleidsplan WMO. Hierin wordt aangegeven wat de gemeente de komende vier jaar concreet op het gebied van maatschappelijke ondersteuning gaat doen. De gemeente hecht veel waarde aan ideeën die bij inwoners en maatschappelijke organisaties leven over dit onderwerp. Op woensdag 13 februari a.s. vindt er een bijeenkomst plaats waarvoor u van harte wordt uitgenodigd. Praat mee over de Wmo en meld u aan!

Bijeenkomst
Er wordt één gezamenlijke bijeenkomst georganiseerd voor inwoners en professionals die werkzaam zijn in het werkveld van de Wmo. Na een gezamenlijke start gaan de aanwezigen in groepen uiteen. Per groep wordt een thema onder de loep genomen. De bijeenkomst vindt dus plaats op woensdag 13 februari. Aanvang: 19.15 uur
Eindtijd: 22.00 uur
Locatie: gemeentehuis, Burgerzaal

Thema's
De volgende thema's komen aan bod:

·Voorkomen van eenzaamheid

·Ondersteuning van jonge mantelzorgers

·Toegang tot individuele Wmo-voorzieningen

·Klantondersteuning

·Integratie van bijzondere doelgroepen in de wijk

Aanmelden
In verband met de organisatie van deze avond vragen wij u zich vooraf aan te melden. Dit kan via het aanmeldformulier. Hierop kunt u aangeven welk thema uw voorkeur heeft. Dit formulier kunt u sturen naar Gemeente Best, o.v.v. Bijeenkomst Wmo 13 februari antwoordnummer 6, 5680 AB BEST (postzegel plakken is niet nodig!) U kunt ook een e-mail met de gevraagde gegevens sturen naar w.zomers@gembest.nl. B Aanmelden kan tot en met 4 februari.