Ingezonden persbericht


AANKONDIGING

fringing freedom in Barcelona!

fring-CEO Avi Shechter spreekt op Mobile World Congress 08

Demonstratie nieuwe features op Nokia-stand

Bunnik, 31 januari 2008 - Hoe kunnen bedrijven profiteren van mobiele VoIP? Daar gaat Avi Shechter, CEO van fring, dieper op in tijdens zijn interactieve presentatie op 13 februari aanstaande op het Mobile World Congres 2008 in Barcelona. Deze presentatie heeft als thema: 'Mobiele VoIP - geen vijand maar vriend van de netwerkoperator'.

Het belooft een levendige bijeenkomst te worden met intensieve discussies, verrassende perspectieven en opzienbarende eye-openers. En wie kan deze discussie beter aanwakkeren dan fring, dé marktleider in mobiele VoIP en mobiele internet-communities. Zo helpt fring de telefoniewereld om met een frisse blik te kijken naar ontwikkelingen, trends en vooral nieuwe mogelijkheden. Deze elementen zijn tenslotte bepalend voor de toekomst van mobiele telefonie. Ook presenteert Shechter zijn visie op de veranderende omgang van consumenten met mobiele telefonie en hun denkwijze hierover. En hoe dit volgens fring de sector zal veranderen. Deze en nog veel meer aspecten staan centraal in de spraakmakende presentatie van Avi Shechter.

fring presenteert en demonstreert in Barcelona ook zijn nieuwste features. Functies die baanbrekend, opvallend en uniek zijn in de wereld van mobiele VoIP. Dat gebeurt op het Nokia-forum op de tweede verdieping van de Nokia-stand in hal 8. Bovendien laat de mobiele VoIP-specialist consumenten, potentiële partners en andere geïnteresseerden hier graag zien wat 'fringing freedom' precies inhoudt.

Avi Shechter is ook beschikbaar voor vragen en interviews van journalisten en businesspartners.

Over fring

fring(TM) is een mobiele VoIP-dienst (Voice over Internet Protocol). Met fring kunnen fringers gratis bellen en chatten over mobiele data- en WiFi-netwerken. fring is geoptimaliseerd voor 3G-netwerken, EDGE, GPRS en WiFi. fringers betalen geen abonnementskosten en geen bel- en chatkosten; ze betalen alleen de kosten van de databundel aan hun mobiele aanbieder. De fring-applicatie is platformonafhankelijk, er is geen extra hardware voor nodig en het is niet afhankelijk van WiFi-bereik. fring werkt probleemloos samen met diensten als MSN Messenger, Skype, GoogleTalk, ICQ, Twitter en honderden SIP-aanbieders. Dit biedt fringers de mogelijkheid voor elk contact (bellen en chatten) het optimale netwerk te kiezen. Kijk voor meer informatie op www.fring.com.