Gemeente Capelle a/d IJssel

Vergadering WOP Capelle-West 13 februari 2008

Op woensdag 13 februari om 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Capelle-West. De vergadering wordt gehouden in het buurthuis Capelle-West, Willem Barentzstraat 3. U bent van harte welkom de vergadering bij te wonen.

Onderwerpen zijn onder andere: presentatie Gevolgen van een eventuele dijkdoorbraak door Frank van Boven en gelegenheid tot het stellen van vragen, mededelingen over bewonersondersteuning door Stichting DOCK en de wijkschouw Capelle-West. Ook komen actuele wijkzaken aan de orde.

Spreekuren

Voorafgaand aan de vergadering, van 19.15 tot 20.00 uur, wordt er spreekuur gehouden voor onderwerpen die betrekking hebben op de privésfeer. Er zijn 3 spreekuren:


- de wijkwethouder, Hans Jacobs (aanmelden via tel. 2848232);


- de buurtagent, Dirk den Ouden (vrije inloop);


- de afdeling Beheer buitenruimten, Wouter Hylkema (vrije inloop).

Vergaderdata 2008

Het WOP Capelle-West vergadert in 2008 ook op maandag 9 juni, maandag 8 september en maandag 1 december. De vergaderingen beginnen om 20.00 uur en worden gehouden in het buurtcentrum Capelle-West.

Vergadering (invoegen logo WOP Schollevaar)

Op donderdag 14 februari 2008 komt het Wijkoverlegplatform (WOP) Schollevaar weer bijeen. De WOP-bijeenkomst vindt dit keer plaats in basisschool de Contrabas, Gong 3. Om 19.00 uur gaan de deuren van de school open om u als bewoner van Schollevaar te ontvangen. Om 19.30 uur gaat de bijeenkomst echt beginnen.

Tijdens de bijeenkomst wordt er gesproken over afvalscheiding in Capelle aan den IJssel en wat een woningcorporatie doet/is. Wilma Krapman en Esmeralda van Tuinen, wijkconsulenten van Com·wonen geven uitleg. Verder kunnen in het kader van Schollevaria bewoners en organisaties zaken die zij van belang vinden aan de zaal voorleggen. Ieder krijgt daar maximaal 5 minuten de tijd voor.

Spreekuren wijkwethouder en buurtagent

De wijkwethouder, Aart-Jan Moerkerke, houdt voor aanvang van de bijeenkomst spreekuur voor bewoners van Schollevaar. Wilt u daarvan gebruik maken, meldt u zich dan aan via tel. 2848232. Ook de buurtagenten zijn vroeg aanwezig. Wilt u hen even onder vier ogen spreken, dan kan dat. Dit hoeft u niet van tevoren te melden.

Wilt u meer informatie en/of een uitnodiging voor de bijeenkomst? Neem contact op met Wijkzaken, tel. 2848722 of 2848724.