Gemeente Veere


Informatieavond Jacob Catsweg Grijpskerke

Woensdag 13 februari 19.30 uur in het Dorpshuis, Kerkring 1, WZE

Op deze avond gaat Bert van de Hoef, lid van het dagelijks bestuur van het Waterschap Zeeuwse Eilanden en portefeuille-houder Wegen in gesprek met gebruikers van de Jacob Catsweg bij Grijpskerke. Belanghebbenden zijn om 19.30 uur van harte welkom om mee te praten over een nieuwe verkeersveilige oplossing. De avond duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Op deze redelijk smalle weg met dichte beplanting rijden veel (school)fietsers en ander verkeer. Ze hebben weinig ruimte om elkaar te passeren. In het verleden heeft het waterschap hier verkeersmaatregelen getroffen om de snelheid van het gemotoriseerde verkeer te verlagen. Er werden borden geplaatst die aangaven dat 30 kilometer per uur de maximumsnelheid was. Deze maatregel had echter niet het gewenste effect. Het waterschap en de gemeente Veere willen samen met omwonenden zoeken naar een goede en veilige oplossing. Hierbij valt te denken aan het weren van doorgaand auto- en/of vrachtverkeer.

Voor meer informatie belt u met Danielle Steijn-Laing afdeling Communicatie Waterschap Zeeuwse Eilanden tel. 0118-621368