Gemeente Geertruidenberg


Gratis spreekuur rechtswinkel Oosterhout

Iedereen heeft wel eens problemen op het gebied van werk, woninghuur, een erfenis, de belastingen enzovoort. Je praat erover op verjaardagen en krijgt goedbedoelde adviezen, maar de echte deskundigen zijn natuurlijk advocaten en notarissen.

Die lijken echter zo onbenaderbaar en ook duur. Via de Rechtswinkel, onder andere in Oosterhout, zijn deze deskundigen echter heel dichtbij. Het spreekuur van de Rechtswinkel is gratis en er wordt geen dossier aangelegd.

Ruim dertig jaar geleden heeft een welzijnsorganisatie het initiatief genomen rechtswinkels in het leven te roepen om de rechtshulp wat dichter bij de mensen te brengen. Deze mogelijkheid om op een eenvoudige manier een deskundig advies te krijgen, bestaat nog steeds.

Het spreekuur van de rechtswinkel Oosterhout wordt gehouden op maandag van 17.30-18.30 uur in de ruimten van Buurthuis De Slotjes aan het Slotjesveld 15 in Oosterhout. Dit buurthuis ligt tussen het circusveld, het stadhuis en de brandweer.

Het spreekuur is voor iedereen; ook voor werk- en actiegroepen. De medewerkers zijn advocaten en notarissen die werken in Oosterhout en omgeving.

Nogmaals; het spreekuur is bedoeld voor iedereen in Oosterhout en omgeving en kost helemaal niets. Maak gebruik van deze kans om uit eerste hand van de echte deskundigen uw rechten te leren kennen.