Gemeente Zwolle

Zienswijzen Ontwerp Structuurplan; tussentijds bericht

Datum uitgave Wijzerbericht: 02/12/2008

In het laatste kwartaal van 2007 heeft het Ontwerp Structuurplan 2020 ter visie gelegen. Indieners van een zienswijze hebben geen ontvangstbevestiging gekregen, maar hun namen en postcodes zijn vermeld op www.detoekomstvanzwolle.nl. Zo is na te gaan of hun zienswijze is binnengekomen. Ook ligt er op het Gemeentelijk informatiecentrum een lijst met namen en postcodes van de geregistreerde indieners van zienswijzen.

Zorgvuldig

Alle ingediende zienswijzen worden zorgvuldig behandeld in een `Zienswijzennota'. Hierin wordt inhoudelijk op de zienswijzen gereageerd. Verder staat in deze nota te lezen of een zienswijze voor het gemeentebestuur aanleiding is om het Ontwerp Structuurplan aan te passen en zo nee, waarom niet.
De behandeling van de zienswijzen verkeert momenteel in de afrondingsfase. De laatste zienswijzen worden nu samengevat en beantwoord. Verwacht wordt dat ze in maart behandeld worden door B&W. In april is de raad aan zet met een hoorzitting waarin indieners desgewenst nog eens hun zienswijze kunnen toelichten.

Bron: afdeling Communicatie
Datum van 12-02-2008 tot 11-03-2008