Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard


verkiezingsposter" bekend

Winnaar van prijsvraag "ontwerp een verkiezingsposter" bekend

De afgelopen vier weken heeft het hoogheemraadschap een prijsvraag uitgeschreven voor het ontwerp van een poster voor de waterschapsverkiezingen. Deze prijsvraag werd maandag 11 februari afgesloten, waarna de jury de ingezonden ontwerpen heeft beoordeeld.

Het overgrote deel van de 30 inzendingen was van buitengewoon hoge kwaliteit. Het dagelijks bestuur van het hoogheemraadschap wil dan ook iedere inzender hartelijk bedanken voor hun creatieve uitingen en deelname aan de prijsvraag. Iedere inzender ontvangt als blijk van waardering het boekje "Het Geluk van de Rotte". Dit boekje is geschreven door van Paul van der Put en uitgebracht door de Vereniging Stedebouwkundig Wijkbehoud Hillegersberg Schiebroek Terbregge (www.VSW.biz).

Er kan echter maar één winnaar zijn. Al was het voor de jury zeker geen gemakkelijke opgave om uit de inzendingen te kiezen. Na een voorselectie van zes ontwerpen heeft de jury unaniem gekozen voor het ontwerp van Martine Konijn. Het kenmerkende en ook aansprekende van dit ontwerp is gelegen in de heldere weergave van de waterschapstaken geplaatst in de omgeving die het hoogheemraaschap kenmerkt. De feestelijke prijsuitreiking vindt woensdag 20 februari a.s. plaats direct na afloop van de verenigde vergadering op het kantoor van het hoogheemraadschap aan de Maasboulevard 123 te Rotterdam. Natuurlijk zijn daarvoor alle ontwerpers van harte welkom!

poster_small.jpg (17 Kb)