Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard


bestuursverkiezing uitgesteld

Informatiebijeenkomsten kandidaten bestuursverkiezing uitgesteld

Om mogelijke kandidaten of lijsten van kandidaten te informeren over de procedure en het proces van kandidaatstelling en de voorwaarden die hieraan voorbonden zijn, houdt het hoogheemraadschap informatiebijeenkomsten. Deze bijeenkomsten waren gepland gedurende de eerste (twee) weken van maart.

Naast dat tijdens deze bijeenkomsten de kandidaten over de registratie, kandidaatstelling en verkiezingen worden geïnformeerd, wordt dan ook informatie overhandigd over de belangrijkste uitdagingen waarvoor het waterschap in de komende jaren inhoudelijk gesteld wordt. Echter, de wetgeving rond de verkiezingen en de registratie van lijsten is nog niet geheel rond. Bovendien moet nog goedkeuring worden gegeven aan de mogelijkheid van het stemmen via internet. Dit geeft aanleiding om de bijeenkomsten uit te stellen tot de tweede kalenderweek in april. De eerste informatiebijeenkomst staat nu gepland voor donderdag 10 april, vanaf 20.00 uur in het kantoor aan de Maasboulevard.

Om de accomodatie en het informatieprogramma zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de deelnemers, verzoeken wij u om uw eventuele deelname aan ons door te geven via 010 - 45 37 372. Over de nu geplande startbijeenkomst zullen via de reguliere advertentie "WATERWERKEN" in de weekbladen en onze website in de komende weken verdere berichten volgen. Ook kunt u alles nog een nalezen op de verkiezingspagina van onze website waarop wij regelmatig nadere informatie publiceren.