Nominaties voor meest aantrekkelijke recruitmentsite bekend

13/02/2008 11:58



Intelligence Group



Rotterdam, 12 februari 2008 - In het kader van het seminar 'Succesvol Werven via Internet', dat plaatsvindt op 27 maart aanstaande, zijn 10 recruitmentsites genomineerd. Deze recruitmentsites maken kans op de Publieks Cursor voor de Meest Aantrekkelijke Recruitmentsite van 2008.

De nominaties
Om de meest aantrekkelijke recruitmentsite van 2008 te bepalen, heeft Intelligence Group, na het analyseren van 350 recruitmentsites op functionaliteit en inhoud, een aantal recruitmentsites voorgedragen. Daarnaast hebben enkele bedrijven de eigen recruitmentsite aangemeld. Dit heeft geresulteerd in 30 kanshebbende recruitmentsites, die zijn voorgedragen aan de vakjury. De vakjury bestaat uit juryvoorzitter Harald Roelofs (Hoofdredacteur IntermediairPW), Bert van Trirum (Partner bij Intelligence Group), Olaf Lawerman (Directeur Yourfuture.tv) en Mark van Buuren (Creative Director bij Maximum).

Deze 30 kanshebbers zijn door de vakjury beoordeeld op aantrekkelijkheid. Een aantrekkelijke recruitmentsite is hierbij gedefinieerd als "een recruitmentsite die op unieke en onderscheidende wijze het werkgeversimago positief neerzet onder huidige en potentiële medewerkers en hun beïnvloeders".

Uit de 30 kanshebbers zijn uiteindelijk 10 recruitmentsites genomineerd, die het beste hebben gescoord op de vastgestelde beoordelingscriteria door de jury. Deze recruitmentsites worden nu voorgelegd aan het publiek middels een online onderzoek. Hiermee maken zij kans om op 27 maart naar huis te gaan met de Publiekscursor voor de Meest Aantrekkelijke Recruitmentsite van 2008.

De 10 genomineerden zijn, op alfabetische volgorde:


1. Bol.com www.bol.com/banen


2. Gemeente Den Haag www.denhaag-vacatures.nl


3. Heineken www.jobs.heineken.nl


4. Het Rijk www.werkenbijhetrijk.nl


5. Koninklijke Landmacht www.werkenbijdelandmacht.nl


6. Koninklijke Luchtmacht www.werkenbijdeluchtmacht.nl


7. Koninklijke Marine www.werkenbijdemarine.nl


8. Luchtverkeersleiding Nederland www.luchtverkeersleider.nl


9. Politie www.wordpersoonsbeveiliger.nl


10. Van Doorne www.benjijscherpgenoeg.nl

Succesvol Werven via Internet
Op 27 maart aanstaande vindt het seminar Succesvol Werven via Internet plaats in Rotterdam. Het seminar geeft inzicht in de laatste trends op het gebied van online arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Daarnaast wordt de Publieks Cursor voor de Meest Aantrekkelijke Recruitmentsite van 2008 op het seminar uitgereikt. Tevens wordt de winnaar van de Gouden Cursor voor de Beste Recruitmentsite van 2008 bekend gemaakt. Voor meer informatie over het seminar en het onderzoek gaat u naar www.succesvolwerven.nl

Contact
Met vragen kunt u contact opnemen met de onderzoekers van Intelligence Group, Hanneke van Brummelen en Elke Poulissen via info@succesvolwerven.nl of op telefoonnummer 010 - 280 90 10.





http://www.succesvolwerven.nl