SAP

AGION BEREIKT BINNEN EEN JAAR GOLD PARTNERSTATUS VOOR SAP BUSINESS ONE

's-Hertogenbosch / Rijssen - 8 februari 2008 - AGION, SAP Business One reseller voor Midden, Oost en Noord Nederland, is binnen een jaar gepromoveerd tot GOLD partner. SAP kende de hoogste partnerstatus toe op basis van de gerealiseerde verkopen, de toename in het aantal gespecialiseerde medewerkers en de promotionele activiteiten van AGION. Het is uitzonderlijk dat een partner binnen een jaar uitgroeit van een beginnend SAP partner tot de hoogst haalbare status. Partners van SAP moeten constant aan een aantal strenge omzet- en kwaliteitscriteria voldoen om een hogere status te bereiken en te behouden.

Jan-Mark Rosman, directeur van AGION: "We zijn erg trots op onze GOLD partnerstatus. Een enthousiast team met jarenlange ervaring in bedrijfssoftware gecombineerd met een geweldig software pakket heeft deze GOLD status mogelijk gemaakt. Het is voor ons een mooie erkenning van de grote inspanningen die we de afgelopen jaren hebben geleverd."

"We zijn nu vier jaar bezig met partners die een verschillende historie kennen. AGION is de eerste partner die een dergelijke snelle groei heeft doorgemaakt" aldus Lucas van Geffen, Channel Manager SAP Business One bij SAP Nederland. "Voor nieuwe partners vraagt het bereiken van de SILVER status vaak al om veel inspanningen. Management- en salesfocus zijn daarbij cruciaal om een stapje hoger te komen." Met de toevoeging van AGION komt het totaal aantal GOLD partners voor SAP Business One in Nederland op zes, AGION is de enige in Oost Nederland.

Rinse Tamsma, director Small & Medium Enterprises van SAP Nederland: "Door de toegenomen vraag naar SAP oplossingen in het MKB kunnen onze partners ook significant groeien. AGION is daar een uitgelezen voorbeeld van. Het bedrijf heeft zich regionaal volledig toegelegd op SAP Business One voor enkele branches en is daar in korte tijd zeer succesvol mee geworden. Daarmee kwalificeerden zij zich terecht als GOLD partner."

Over AGION

AGION is één van de zes SAP gecertificeerde GOLD partners in Nederland en actief in Oost-, Noord- en Midden Nederland. Met een simpele doeltreffende aanpak brengt AGION rust en overzicht in de dagelijkse drukte. AGION verbetert de informatievoorziening en bedrijfsvoering voor handelsbedrijven, ICT bedrijven en klantorder gestuurde productie bedrijven van 1 tot 75 medewerkers. Kijk ook op www.agion.nl of www.sapvoorit.nl.

Over SAP

SAP is wereldwijd marktleider in bedrijfssoftwareoplossingen. Met deze oplossingen bedient SAP zowel kleine en middelgrote bedrijven als grote internationale ondernemingen. Met behulp van oplossingen van SAP verbeteren bedrijven overal ter wereld hun relaties met klanten en partners, stroomlijnen zij hun bedrijfsvoering en bereiken zij aanzienlijke efficiencyverbeteringen binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP NetWeaver, het open integratie- en applicatieplatform voor op webservices gebaseerde applicaties, vormt hiervoor de basis. SAP heeft momenteel 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail, tot overheidsinstellingen en financiële instellingen. Op dit moment gebruiken meer dan 43.400 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het totale aantal SAP installaties is wereldwijd gestegen tot boven 100.600. SAP heeft dochterondernemingen in meer dan vijftig landen. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool 'SAP'. Bezoek ook: www.sap.com/community/netherlands


* SAP definieert het begrip 'bedrijfssoftware' als oplossingen voor Enterprise Resource Planning (ERP) en bijbehorende applicaties, zoals Supply Chain Management (SCM), Customer Relationship Management (CRM), Product Lifecycle Management (PLM) en Supplier Relationship Management (SRM).

---