Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Agenda 2008 &

Nieuwe regelmaat bij DeMeter
februari 2008

Na een zeer gezellige en druk bezochte Nieuwjaarsborrel, zie www.demeter-online.nl voor de film, is het tijd voor DeMeter om het échte werk te beginnen: het organiseren van spraakmakende en leerzame thema-avonden.

Nieuwe regelmaat bij DeMeter
Voortaan houdt DeMeter haar thema-avonden op de derde dinsdag van de maand. Vanaf nu af aan geldt dus: de derde dinsdag ís DeMeter!

De locaties waar we de avonden houden zijn nog wel iedere maand anders en verrassend.

Wat doet DeMeter?
Een platform bieden waar ruimte is voor activiteiten waarmee je je praktische DM-kennis vergroot en op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen. Zo'n platform biedt ook veel mogelijkheden om in een ongedwongen sfeer contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen. De netwerkfunctie van het DeMeter-lidmaatschap wordt dan ook door de leden als een groot pluspunt ervaren.

De agenda voor 2008
Voor 2008 staan de volgende onderwerpen op de rol:

19 februariLead generation, locatie is Stempels in Haarlem 18 maartEvent driven marketing
15 aprilFace2face, oog in oog met je klant of prospect 20 meiDe toekomst van DM, editie 2
18 juniHouden we een workshop, deze avond is als enige op de woensdag. Het Nederlands elftal speelt de dag daarvoor namelijk een wedstrijd op het EK2008. 19 augustusFondsenwerving
16 septemberWe bestaan 15 jaar dit jaar, in plaats van een thema-avond wordt er een spetterende feestavond georganiseerd 21 oktoberCampagne management, all you want to know but are afraid to ask. NovemberDe 5e(!) editie van de DeMeter Award

DeMeter heeft dus ook dit jaar weer veel te bieden voor haar leden! Ga voor meer informatie naar de website van DeMeter: www.demeter-online.nl.

EINDE PERSBERICHT

----------

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht