Het sensuele van chocolade in een tablet

13/02/2008 15:00



Cobeco Pharma



Cobeco Pharma heeft nu de meest interessante eigenschappen van chocolade samengevoegd in Chocoline. De kleine bruine achthoekige Chocoline tabletjes bevatten alleen de verleidelijke ingrediënten van het legendarische chocolade. Chocoline werkt hierom lustopwekkend en stimulerend. "Zowel mannen als vrouwen die hun seksleven nog opwindender willen maken moeten beslist Chocoline eens proberen", aldus de fabrikant uit Rotterdam.

Geschiedenis
Chocolade is als afrodisiacum al eeuwenlang bekend. Voor het oude Mayavolk was een handjevol cacaobonen de prijs voor een nachtje seksplezier, Casanova pepte zichzelf op met oesters of chocolade alvorens zich in een wild avontuur te storten en ga zo maar door. Chocolade is legendarisch, omdat we weten dat op liefdesgebied het een van de meest potente stimulanten is.

Hoe komt het nu dat chocolade zo verleidelijk lekker is? Is het alleen het sensueel smelten in de mond, of gaan er in het bruine goud meer geheimen schuil? Waaraan dankt het zijn opwekkende karakter?

PEA
Chocolade bevat bijvoorbeeld de neuroamine phenylethylamine (PEA) genaamd. Dit is een stofje dat in de hersenen opwekkend werkt. Zo is PEA bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het gevoel van 'liefde-op-het-eerste-gezicht'. Het zorgt voor opwinding en euforie. De roes van PEA is voor iedereen herkenbaar als die golf van romantiek die je overvalt nadat je je droomvrouw/man hebt ontmoet.

Waarom zou je Chocoline gebruiken?
Chocoline bevat alleen de meest potente elementen van chocolade die het erotisch zo lekker maken. Chocoline is om deze reden veel potenter dan alleen chocolade. Op meer dan 1 manier, want over het algemeen bevatten chocoladeproducten suikers en vetten. Als je op dieet bent is het niet bepaald aan te raden veel chocolade te eten en zo je seksleven een stimulans te geven. Te zwaar zijn hoeft niet perse het sexappeal te verminderen. Maar waar overgewicht de romantiek niet in de weg staat, kan het van invloed zijn op de productie van geslachtshormonen in het lichaam. Voor mannen kan het leiden tot een gebrek aan testosteron, het hormoon dat verantwoordelijk is voor de seksuele prikkel.

Seksdieet
Je kunt stellen dat je met Chocoline op een seksdieet kunt. Het bevat geen suikers of vet, maar wel het oppeppende Theobromine. Deze laatste is een stimulant die vet verbrandt. Ga daarbij na dat je met een vrijpartij zo'n 300 calorieën verbrandt, dan heb je met Chocoline de perfecte combinatie.





http://www.chocoline.nl