Generali

Generali biedt tot 10% premiekorting op alle verzuimverzekeringen

Generali biedt haar intermediaire relaties tot 1 april 2008 de mogelijkheid om tot 10% korting te geven op de Generali verzuimverzekeringen. De korting geldt voor de duur van de volledige looptijd van de verzekering en kan alleen worden aangeboden als de offerte via de nieuwe Generali Offerte Software is gemaakt.

Eén actiekorting op álle verzuimverzekeringen
Generali biedt het VerzuimStartPakket speciaal voor bedrijven die korter dan een jaar personeel in dienst hebben. Iedere andere werkgever kan het complete VerzuimTotaalPlan afsluiten. Beide verzuimproducten bieden een breed assortiment arbodiensten. Indien gewenst kan een werkgever uiteraard ook een `losse' verzuimverzekering afsluiten. De actiekorting geldt voor alle verzuimproducten van Generali. Intermediairs kunnen via de offertesoftware zelf bepalen welk kortingspercentage, maximaal 10%, zij aanbieden. De verzekering moet uiterlijk 1 april 2008 ingaan en de korting geldt voor de gehele geoffreerde periode. Voor klanten die een VerzuimStartPakket afsluiten, betekent dat de actiekorting dus tot en met 2011 van toepassing is.

Krasse actie
Het met Generali samenwerkend intermediair heeft inmiddels een ludieke mailing ontvangen over deze krasse 10% kortingsactie op alle Generali verzuimverzekeringen, in de vorm van een `kraskaart'. Daarnaast maken intermediairs met hun aanvragen via Generali Offerte Software tot 1 april 2008 iedere werkdag kans op een iPod touch.

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali vindt u op: www.generali.nl

Publicatiedatum: 13-02-2008

© Generali verzekeringsgroep 2008