Ingezonden persbericht


31 december 2007

Persbericht

Powerclub Training in Zelhem

Vanaf woensdag 13 tot en met zaterdag 16 februari geeft coördinator Marieke Pruim samen met Pamela Ayres, directeur van Powerclubs International een Powerclub Training. De training die wordt gegeven op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem, is voor mensen die een Powerclub willen starten of voor mensen die werkzaam zijn in het kinderwerk van hun gemeente.

De Powerclub is een club voor kinderen waarbij de leiders proberen de kinderen op allerlei manieren te helpen de aanwezigheid van God te ervaren. Tijdens de training gaan Marieke en Pamela in op onderwerpen als: 'Wat verwachten kinderen van de kerk?', 'Het gebruik van visuele hulpmiddelen', 'Aanbidding met kinderen' en 'Wat maakt deze generatie uniek?'. Het doel van deze Powerclub Training is nieuwe Powerclubleiders te trainen zodat zij in hun eigen stad een Powerclub kunnen opzetten.

Powerclubs International is niet verbonden aan een kerk, maar is een zendingstak van Kids in Ministry uit de Verenigde Staten. Deze organisatie wordt geleid door Becky Fisher. Zij heeft zich in de Verenigde Staten bij verschillende organisaties ingezet voor het kinderwerk. Ook heeft zij in diverse landen conferenties, bijbelstudies, training en cursussen gegeven. Becky zet zich nu fulltime in voor Kids in Ministry door het geven van conferenties en trainingen aan kinderen en volwassenen om actief met hun bediening bezig te zijn.

Geïnteresseerden kunnen meer informatie over deze training vinden op www.betteld.nl. Ze kunnen zich voor deze training opgeven door een e-mail te sturen naar powerclubsnederland@yahoo.com. De kosten van deze 4-daagse training bedragen ¤ 75,-. Dit is inclusief lunch, koffie en thee. Daarnaast is het mogelijk om op De Betteld te overnachten. Meer informatie over Kids in Ministry is te vinden op de Engelstalige site www.kidsinministry.org.

Einde persbericht