CDG Europe BV


Citrix Summit Update Partner Seminar

13 februari 2008 - Summit Update Seminar

Wereld schokkend nieuws? De introductie van een nieuw product? Een nieuwe technologie voor Presentation Server?

Citrix Summit 2008 vindt plaats van 28 -30 januari in Orlando, United States. Tijdens dit evenement zal Citrix, zoals gebruikelijk, inzage geven in nieuwe producten/ features, roadmaps en vele andere wetenswaardigheden omtrent Citrix en haar productportfolio.

In navolging van dit evenement organiseert CDG op 13 februari 2008 het Summit Update Seminar in Hotel Vianen te Vianen.

In een twee uur durende sessie informeren wij u over alle noviteiten op het gebied van Citrix Presentation Server Platinum, de Application Networking producten en niet te vergeten al het nieuws omtrent XenServer.

Zo vertellen wij u graag over de controlerende mogelijkheden van SmartAccess, de overzichtelijke rapportages met Application Performance Monitoring en de veilige Single Sign-on toepassingen die als standaard functionaliteiten worden aangeboden in Presentation Server Platinum.

Verder komen natuurlijk de nieuwste features van de Access Gateway, de WanScaler en de NetScaler aan bod en zullen we uitgebreid stilstaan bij de introductie van de diverse XenServer versies.

Bent u ook benieuwd naar al het nieuws dat Citrix heeft te bieden in 2008, schrijft u zich dan nu in voor het Summit Update Seminar!

Datum: 13 februari 2008
U bent vanaf 13.00 uur van harte welkom. Om 13.30 uur zal worden aangevangen met de 2 uur durende sessie. Natuurlijk zorgen wij dat koffie, thee en frisdrank geregeld is.

Locatie:
Hotel Vianen
Prins Bernardstraat 75
4132 XE Vianen
routebeschrijving

Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u een bevestiging per email. Deelname is kosteloos.