Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland Brand in varkensschuur Gelselaar

Ter informatie: nadere informatie over deze brand (van vandaag) volgt via de gemeente Berkelland.

Winterswijk - Auto mist rotonde, twee gewonden

Op woensdag 13 februari rond 04:30 uur zijn een 30-jarige man uit Reken (D.) en een 30-jarige vrouw uit Borken (D.) gewond geraakt nadat zij vermoedelijk door de dichte mist een rotonde hebben gemist, en vervolgens tegen een boom zijn gebotst. Het ongeval vond plaats bij de rotonde op de Wooldseweg. De auto van het tweetal is midden over de rotonde heen gereden en tegen een boom op de Rondweg Zuid gebotst. Hierdoor is de auto een halve slag gedraaid en tegen een andere boom tot stilstand gekomen. De vrouw, vermoedelijk de bestuurder van de auto, zat bekneld en is met behulp van de brandweer bevrijd. Zij is ernstig gewond naar het ziekenhuis vervoerd. De man uit Reken raakte licht gewond en is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Wehl - Man gewond geraakt bij brand in schuur

Op dinsdag 12 februari is een 67-jarige man uit Wehl gewond geraakt toen er brand uitbrak in zijn schuur aan de Kempsestraat.Vermoedelijke oorzaak van de brand is de vonk van een slijptol die in een pannetje benzine terecht is gekomen. De 67-jarige man heeft het pannetje benzine afgesloten en wilde ermee naar buiten lopen maar is vermoedelijk door de rookontwikkeling gevallen. De man heeft ernstige brandwonden opgelopen en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Borculo - Man aangehouden op verdenking mishandeling

Een 24-jarige man uit Borculo is woensdag 13 februari thuis aangehouden op verdenking van het mishandelen van een 17-jarige jongen uit Borculo. De mishandeling vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag 20 januari op de Geesterse Binnenweg in Borculo. Na een korte woordenwisseling met de dader werd de 17-jarige jongen die nacht herhaaldelijk in zijn gezicht geslagen en geschopt, ook nadat hij op de grond was gevallen. Uit het politie-onderzoek is de 24-jarige man als verdachte naar voren gekomen. De man is vandaag uitvoerig gehoord en is na het opmaken van proces-verbaal in vrijheid gesteld, in afwachting van een rechtszitting.

Doetinchem - Drie vrouwen aangehouden voor winkeldiefstal

Dinsdag 12 februari heeft de politie drie vrouwen (40, 45 en 47 jaar oud, allen afkomstig uit Arnhem) aangehouden op verdenking van diefstal van meerdere kledingstukken in diverse winkels. De vrouwen werden door een beveiligingsmedewerker betrapt. In hun auto trof de politie negen kledingstukken aan uit diverse winkels in het centrum van Doetinchem, vermoedelijk allen van winkeldiefstal afkomstig. De goederen zijn in beslag genomen. De vrouwen zijn ingesloten voor nader verhoor. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Einde berichten

---- --