Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland Heerde- Hennepkwekerij ontruimd

De politie van Heerde heeft dinsdagmiddag 12 februari omstreeks 14.00 uur een hennepkwekerij ontdekt in een schuurtje bij een woning aan de Gagelkampweg. De 19-jarige bewoner is aangehouden en verhoord. In de schuur bevond zich een kleine hennepkwekerij met zo'n 45 planten. De planten en de gehele installatie zijn in beslaggenomen en zullen worden vernietigd.

Nunspeet- Inbraak in kantine

Tussen zondagmiddag 10 februari en dinsdagochtend 12 februari is er ingebroken in een kantine van een verenigingsgebouw aan de Zandenbosweg. De daders namen een beamer een gamecube mee. De daders zijn binnengekomen door een toegangsdeur open te breken. Vervolgens hebben zij ook een binnendeur geforceerd en het hele pand doorzocht. Het totale schadebedrag is nog niet bekend.

Vaassen - diefstal vrachtwagen met oplegger

Onbekenden hebben tussen dinsdagmiddag 12 februari 12.00 uur en woensdagochtend 13 februari 05.00 uur vanaf een industrieterrein aan de Riezebosweg een vrachtwagen met lege oplegger gestolen. De chauffeur ontdekte de diefstal toen hij dinsdagochtend met de vrachtwagen wilde vertrekken.

Vaassen - Inbraak in woning

Dinsdagochtend 12 februari is er ingebroken in een woning aan de Weteringdijk. De daders namen een drietal laptops mee. De inbraak werd tussen 08.30 uur en 11.45 uur gepleegd. De daders hebben de voordeur op grove wijze geforceerd en vervolgens de woonkamer doorzocht. Het totale schadebedrag is nog niet bekend.

Oldebroek- Verkeerscontrole

De politie van Oldebroek heeft op woensdagochtend 13 februari een verkeerscontrole gehouden op de Mheneweg Noord. In totaal werden 40 voertuigen gecontroleerd en 10 bekeuringen uitgeschreven. 1 bromfiets werd uit het verkeer genomen voor technisch onderzoek.

De volgende bekeuringen werden uitgeschreven 2 x voor niet tonen kentekenbewijs 2 x voor niet kunnen tonen rijbewijs 2 x voor niet dragen autogordel 1 x voor onnodig voeren mistlicht 1 x taxi zonder taxipas 1 x voor kapotte kentekenplaat 1 x voor snelheidsovertreding bromfiets 1 x bromfiets uit het verkeer genomen vanwege grote snelheidsovertreding (meer dan 100 km/ uur)

Einde berichten


---

---- --