Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland Apeldoorn- politie onderzoekt ongeval De politie van Apeldoorn is op zoek naar een automobilist die dinsdagmiddag 12 februari omstreeks 13.30 uur bij een aanrijding betrokken was met een 16-jarige fietsster op de Prins Willem Alexanderlaan. De fietsster raakte hierbij gewond. De vrouw fietste omstreeks 13.30 uur over de Prins Willem Alexanderlaan in de richting van het centrum toen van rechts vanaf een parkeerplaats een grijze metallic kleurige stationswagon aan kwam rijden. Deze stopte niet achter de haaientanden en raakte daardoor de voorkant van de fiets. De fietsster kwam hierdoor ten val. De bestuurder maakte een gebaar van sorry, maar reed wel door. De vrouw liep hierdoor een hersenschudding op en een gekneusde rechter knie. De politie verzoekt de betrokken autobestuurder en getuigen om zich te melden via 0900-8844

Apeldoorn- Fietser gewond na val

Een 53-jarige fietsster uit Apeldoorn is dinsdagmiddag 12 februari omstreeks 14.00 uur gewond geraakt bij een ongeluk op de Stationsstraat. Ze is met letsel aan haar hand en schouder per ambulance overgebracht naar het Lukasziekenhuis. De vrouw fietste over de Stationsstraat langs een bestelauto toen de bijrijder, een 36-jarige inwoner va de Oekraine, plotseling het rechterportier opende. De vrouw kwam hierdoor ten val.

Beekbergen- Politie waarschuwt voor oplichter bejaardentehuis

De politie van Apeldoorn waarschuwt voor een oplichter die een 96-jarige inwoner van een tehuis in Beekbergen maandagmiddag 11 februari heeft opgelicht. Deze oplichter meldde zich maandagmiddag omstreeks 15.00 uur bij de achterdeur van de bewoner en bood hem twee jassen aan, waarvoor hij alleen omzetbelasting wilde hebben. Hierop pakte de bewoner zijn doosje met geld en vroeg de man om zelf even wat geld te pakken omdat hij zelf niet zo goed meer kon zien. De verdachte heeft toen een geldbedrag uit het kistje gepakt en is verdwenen.

Ugchelen - Zes tips na Opsporing Verzocht

In totaal zes tips kwamen er binnen na de uitzending van Opsporing Verzocht dinsdagavond, over de gewapende overval op oudejaarsdag, op het bedrijf Jumper in Arnhem. Vier tips kwamen er dinsdagavond binnen. Na de herhaling van de uitzending op woensdagmiddag kwam er nog twee tips bij. Volgens de recherche leveren twee van de zes tips op het eerste oog bruikbare informatie op. Het onderzoek naar de drie overvallers wordt voortgezet. De politie vermoedt dat het drietal afkomstig is uit Apeldoorn of omgeving en daar mogelijk ook overvallen gepleegd heeft.

Einde berichten
---

---- --