Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Orbrix maakt klanten gratis lid van VNSG

Initiatief stimuleert kennisuitwisseling binnen de SAP Business One-gemeenschap

Arnhem, 13 februari 2008 Orbrix, dé SAP GOLD Partner voor SAP Business One, maakt al haar klanten met een onderhoudscontract gratis lid van de VNSG, de Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (www.vnsg.nl). Met ingang van 1 januari 2008 zijn deze klanten automatisch en voor onbepaalde tijd lid van de vereniging. Orbrix wil hiermee een bijdrage leveren aan de totstandkoming van een actieve gemeenschap van SAP Business One-gebruikers in Nederland, en zo aan de uitwisseling van kennis en ervaring. Met het initiatief van Orbrix neemt het aantal SAP Business One-leden van de VNSG substantieel toe, tot bijna 250.

De VNSG maakt waardevolle informatie over SAP Business One op allerlei manieren toegankelijk, bijvoorbeeld via haar website, nieuwsbrieven en bijeenkomsten. Ook Orbrix werkt hieraan actief mee, onder meer door workshops te organiseren over actuele onderwerpen die bij ondernemers in het midden- en kleinbedrijf leven. Door zijn klanten het gratis lidmaatschap van de VNSG te bieden, wil Orbrix nog meer gebruikers van SAP Business One van de activiteiten van de VNSG laten profiteren.

Onze klanten reageren heel positief op het gratis lidmaatschap , zegt Mario Röttjers, Directeur van Orbrix. Een aantal van hen is al lid van de VNSG. Voor anderen nemen we de drempel weg om zich bij de gebruikersvereniging aan te sluiten. Ze ontvangen automatisch alle communicatie van de VNSG en krijgen toegang tot heel veel nuttige informatie. Als leverancier zijn wij gebaat bij een actieve user community. Op die manier krijgen we brede feedback, waarmee we onze dienstverlening nog verder kunnen aanscherpen.

Ook de VNSG is blij met het gratis lidmaatschap voor Orbrix-klanten. Hans de Labije, binnen de VNSG verantwoordelijk voor alle SAP Business One-activiteiten: Wij streven ernaar om zo veel mogelijk gebruikers van SAP Business One lid te maken van onze vereniging en een grote community te bouwen. Daarbij is ons doel om gebruikers, dealers en SAP met elkaar in contact te brengen, zodat ze kennis en ervaring kunnen uitwisselen. Dat is voor iedereen goed, ook voor de ontwikkeling van het product. Het initiatief van Orbrix getuigt dan ook van visie.

WEBSITE

PERSARCHIEF

SAP BUSINESS ONE

REFERENTIES

Over Orbrix

Orbrix is sinds 2003 dé sales- en servicepartner voor SAP Business One: de gebruiksvriendelijke, krachtige en betaalbare bedrijfssoftware voor het midden- en kleinbedrijf. Orbrix bedient dertig procent van de Business One-klanten in Nederland. Orbrix biedt hun toegevoegde waarde in de vorm van een uitgebalanceerd pakket diensten, bestaande uit installatie, projectmanagement, applicatieconsultancy, businessconsultancy, technische consultancy en training. Orbrix richt zich daarbij met name op de sectoren Handel & assemblage, Zakelijke dienstverlening, Projectmatige productie en Seriematige productie. Orbrix behoort tot een select gezelschap van bedrijven in Europa die het SAP Gold Channel Partner-logo mogen voeren.

Orbrix maakt sinds 2006 deel uit van de Superp Groep. Superp legt zich toe op het beheren, implementatie en optimalisatie van SAP systemen. Orbrix en Superp completeren elkaar en voorzien klanten als collectief van een SAP full-serviceconcept.

Het hoofdkantoor van Orbrix bevindt zich in Arnhem. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, s-Hertogenbosch, Zwolle en Geldermalsen waar ook het hoofdkantoor van de Superp Groep staat.

Voor meer informatie: www.orbrix.nl.