Persbericht

Kensington voorziet in alle stroombehoeftes

~ Power It adapters en accessoires laten mobiele computergebruikers hun apparatuur opladen waar ze maar zijn ~

Houten, 13 februari, 2008 Kensington heeft een nieuw assortiment adapters en tips waarmee laptops, MP3 spelers, mobiele telefoons en andere apparatuur blijven werken waar je ook bent. De Power It oplossing biedt adapters voor in de auto, op kantoor en thuis. Het Portable Power Pack geeft apparatuur een stoot batterijkracht, waar en wanneer dan ook. De USB Power Tips van Kensington leveren stroom aan een diversiteit aan apparatuur.

De Power It-oplossing omvat:

- Overal stroom: Met de USB Power Tips van Kensington kunnen mobiele telefoons, smartphones, MP3 spelers en zelfs mobiele game consoles opgeladen worden via de USB poort van een computer of een Kensington voedingsadapter.
- Stroom in de auto: De Auto Power Adapter van Kensington laadt mobiele telefoons en andere draagbare accessoires in de auto op.
- Stroom in het thuiskantoor: Met de USB- en de AC Travel Adapter van Kensington kan elektronische apparatuur in meer dan 150 landen gebruikt worden. Wanneer ze samen met een Power Tip gebruikt worden, kunnen accessoires direct voorzien worden van stroom. Hierdoor kun je op vakantie je camera weer opladen. En blijft de laptop het doen terwijl je werkt in het buitenland.
- Stroom onderweg: Het Portable Power Pack geeft mobiele apparatuur een stoot aan batterijkracht, waar en wanneer dan ook. Samen met de Power Tips voorziet het smartphones, iPods, MP3spelers en mobiele telefoons van stroom.

Kensington wil de zakelijke en thuiscomputergebruiker helpen om overal te kunnen werken door de vind de juiste voeding gids.

Een extra stroomvoorziening zal door de meeste gebruikers met open armen ontvangen worden. Hoe deze voorziening er komt kan echter voor sommige mensen veel verwarring veroorzaken , zegt Robert de Vries, Sales en Marketing Manager Benelux bij Kensington. De Power It-oplossingen vereenvoudigen dit selectieproces. Zolang je weet wat voor type en merk apparatuur je van stroom wilt voorzien, kun je zonder verdere technische kennis of productcodes je adapter of andere accessoires kiezen. Mobiele computergebruikers kunnen nu verbonden blijven, waar ze zich ook bevinden.

(348 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Kensington
Kensington is wereldwijd marktleider op het gebied van mobiele computeroplossingen. In ieder product is innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid terug te vinden, variërend van voedingsadapters voor mobiele apparatuur tot notebookbeveiliging en van iPod-accessoires tot ergnomische notebooktassen. Kensington biedt meer dan 300 praktische en eenvoudig te gebruiken accessoires voor gebruik op kantoor, thuis en onderweg.

Het hoofdkantoor van Kensington Europe is gevestigd in Aylesbury, Engeland. Het Benelux kantoor bevindt zich in Houten. Kensington Computer Products Group is de technologische divisie van ACCO Brands, Inc. Bezoek voor meer informatie de Kensington website: http://www.kensington.com

Voor meer informatie, fotomateriaal of test exemplaren kunt u contact opnemen met Ilona de Bok of Renate van der Wal van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: + 31 (0) 40 235 46 00 Fax: + 31 (0) 40 235 46 01 E-mail: ilonadb/ renatew@lewispr.com Web: http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Kensington kunt u contact opnemen met Julie Vrij van Kensington: Tel: + 31 (0) 30 634 60 55
E-mail: julie.vrij@kensington.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com