Persbericht

UPC Priority Telecom kiest voor Software-as-a-Service-leider salesforce.com

Accenture bouwt met Platform-as-a-Service van salesforce.com nieuwe maatwerkapplicaties on-demand

Amsterdam 13 februari 2008 Priority Telecom, een divisie van UPC Broadband Nederland, heeft verschillende applicaties van Software-as-a-Service-leider salesforce.com geïmplementeerd in samenwerking met business planning- en implementatiepartner Accenture. Salesforce.com (NYSE:CRM) is technologie- en marktleider op het gebied van Software-as-a-Service (SaaS) en Platform-as-a-Service (PaaS). Met de complete suite van Software-as-a-Service CRM-applicaties van salesforce.com krijgt Priority Telecom volledig inzicht in de klantinteracties binnen de marketing-, verkoop- en klantenservice-afdelingen.

Priority Telecom implementeert momenteel de volledige suite van Salesforce CRM-applicaties als onderdeel van de transformatiestrategie van de onderneming. Door medewerkers die contact hebben met klanten via CRM-processen te voorzien van uitgebreide, on-demand klantinformatie verwacht Priority Telecom de verkoop, support en operations te stroomlijnen en verbeteren. Implementatiepartner Accenture gebruikt het Force.com-platform niet alleen voor CRM, maar ook voor het creëren van nieuwe on-demand applicaties om de interne applicaties voor order- en nummermanagement te vervangen.

Priority Telecom ziet de Salesforce-implementatie als de basis voor de transformatie van het bedrijfsproces , stelt Hans Luyckx, vice president of operations bij Priority Telecom. Het vervangen van onze huidige legacy-systemen door Salesforce is een belangrijke verandering binnen onze onderneming. Met behulp van Accenture verwachten wij veel aspecten binnen de bedrijfsvoering te kunnen stroomlijnen. Dit resulteert in beter inzicht in onze volledige business. Het grootste voordeel is dat salesforce.com ons geld bespaart.

Dit project stelt Accenture in staat om onze expertise op het gebied van telecommunicatie, systeemintegratie en datamigratie te combineren met onze internationale salesforce.com leveringscapaciteiten en zo een bedrijfstransformatie te realiseren voor Priority Telecom , zegt Peter van Tilburg, manager CRM service line bij Accenture.

Priority Telecom is een goed voorbeeld van hoe marktleiders overstappen op on-demand , stelt Lindsey Armstrong, co-president EMEA bij salesforce.com. Door de combinatie van onze samenwerking met Accenture en de kracht van het Force.com Platform-as-a-Service kunnen wij Priority Telecom niet alleen succesvolle CRM, maar ook andere succesvolle on-demand oplossingen bieden.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Force.com-platform en AppExchange
Force.com vernieuwt het ontwikkelen, implementeren en distribueren van bedrijfsapplicaties met Platform-as-a-Service. Ontwikkelaars, klanten en partners kunnen Force.com gebruiken om eenvoudig een nieuwe generatie on-demand applicaties te ontwikkelen en wereldwijd aan te bieden. Force.com maakt het mogelijk om applicaties eenvoudig te delen en te installeren via salesforce.com s AppExchange-marktplaats. Hierdoor worden alle innovaties van Force.com beschikbaar voor de gehele on-demand gemeenschap.

AppExchange breidt zich continu uit, met duizenden nieuwe klanten die op hun beurt duizenden nieuwe applicaties installeren. Klanten kunnen snel en eenvoudig Salesforce uitbreiden met aanvullende on-demand bedrijfsapplicaties die verkrijgbaar zijn via AppExchange: http://www.salesforce.com/appexchange.

Over UPC UPC Priority Telecom
Priority Telecom is een telecommunicatiebedrijf dat totaaloplossingen biedt aan bedrijven en overheden in Nederland. Naast overheidsinstellingen richten wij ons specifiek op bedrijven in de zorg, overheidsinstellingen, financiële dienstverleners, nutsbedrijven, beveiligingsbedrijven en de retailmarkt. Om deze organisaties optimaal te bedienen, exploiteert Priority Telecom onder meer een eigen, storingsbestendig glasvezelnetwerk van ruim 9000 km lengte. Priority biedt oplossingen op basis van het volledige portfolio aan telefonie-, data- en internetdiensten. Priority werd in juli 2006 overgenomen door UPC NL om zodoende UPC s marktpositie in het B2B-segment uit te breiden. Als gevolg hiervan is Priority Telecom nu volledig onderdeel van UPC in Nederland.

Over Accenture
Accenture is een wereldwijd bedrijf voor management consulting, technology services en outsourcing. Het werkt met zijn klanten samen om hen te helpen hun ambities te realiseren en tastbaar resultaat te leveren. Dankzij diepgaande kennis van de markt, een wereldwijd netwerk én bewezen ervaring in consulting en outsourcing, kan Accenture de juiste mensen, vaardigheden, allianties en technologieën inzetten. In 49 landen werken ruim 170.000 medewerkers. De wereldwijde omzet bedraagt 19,7 miljard dollar over het fiscale jaar dat eindigde op 31 augustus 2007.