Persbericht

NetApp helpt klantwaarde bij partners te maximaliseren met nieuw Authorized Professional Service Partner Program

Schiphol-Rijk, 13 februari 2008 NetApp (NASDAQ: NTAP), marktleider in storage-oplossingen, biedt met het nieuwe Authorized Professional Service Partner Program extra servicemogelijkheden waardoor de betrokkenheid van VIP Program-partners versterkt wordt. Het programma moedigt partners aan hun diensten onder hun eigen merk te verkopen en te leveren voor NetApp® datacenter-oplossingen, door de best practices, tools en procedures, complete trainingen en implementatie backup-ondersteuning van NetApp toe te passen. Door een compleet oplossingenpakket te bieden versterkt het Authorized Professional Service Partner Program de rol van de channelpartners als adviseurs voor klanten.

Het Authorized Professional Service Program zorgt voor een professionele service business-belofte met toegankelijke bronnen die focussen op productiviteit- en effectiviteitverhoging in de datacenters van klanten. Partners die voldoen aan autorisatievereisten kunnen het volgende doen:


- Verkopen en leveren van professionele diensten onder het merk van de partner samen in combinatie met de verkoop van de NetApp-technologie
- Specialiseren in één of meer NetApp-oplossingsgebieden voor een bredere marktspecialisatie
- Toegang verkrijgen tot uitgebreide hands-on training, bewezen service-leveringsprocessen en best practices
- Aanbieden van value-added services die klantrelaties verbeteren en omzetmogelijkheden verhogen

Het Authorized Professional Service Partner Program moedigt partners aan diensten te bieden die niet alleen klantrelaties verbeteren, maar ook hun datacenters op nieuwe manieren aanpast, wat de bedrijfswaarde verhoogt. Partners houden controle over hun klantrelaties terwijl zij strategische value-added services leveren die afgestemd zijn op NetApp-producten en oplossingen. Partners die de status van Authorized Professional Service Partner willen behalen, kunnen deelnemen aan één of meerdere oplossingsgebieden naar keuze. Elk oplossingsgebied heeft zijn eigen helder gedefinieerde trainingstraject.

Deelnemende partners krijgen veilige toegang tot de service delivery tools, templates en processen die ook gebruikt worden door de professionele service teams van NetApp Global Services. Het programma geeft daarnaast toegang tot de NetApp Automated Storage Provisioning Engine-applicatie. Deze tool bevat veel informatie en zorgt voor toename van productiviteit en klanttevredenheid bij partners. Het maakt ontwerpen, opstellen en documenteren vanuit één enkele bron mogelijk, wat het aantal handmatige taken vermindert en foutenmarges elimineert. Dit leidt in korte tijd tot kwalitatieve implementatiedocumentatie voor de klant.

Uiteindelijk willen onze partners diensten leveren aan hun klanten die ons portfolio van datacenter-producten en oplossingen uitbreidt , zegt Theo van Teylingen, Director Netherlands van NetApp. Het belangrijkste voordeel dat we onze partners bieden, is de mogelijkheid om gemakkelijk en effectief dichter bij onze klanten te komen. Het toegankelijk maken van additionele diensten is één van de beste manieren om dit voor onze partners te realiseren.

Meer informatie over het Authorized Professional Service Partner Program is te vinden op www.netapp.com. Partners dienen onderdeel uit te maken van het NetApp VIP Program om zich te kwalificeren.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over NetApp
NetApp is marktleider in geïntegreerde storage-oplossingen voor data-intensieve bedrijfsomgevingen. Sinds de oprichting in 1992 levert NetApp eersteklas technologie, producten en partners om datamanagement te vereenvoudigen. Informatie over de oplossingen en diensten van NetApp is beschikbaar op www.netapp.com.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Vera Kops van LEWIS Global Public Relations: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: verak@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over NetApp kunt u contact opnemen met Robert Jan Dullaart, NetApp: Tel: 020-503 9600
E-mail: robertjan.dullaart@netapp.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com