`Geurvreters, self healers en microben-killers'


Onderhoudscongres 2008 over Bijzondere Bouwverven

NUNSPEET, 20080206 -- `Bijzondere Bouwverven: geurvreters, self healers en microben-killers'. Zo luidt het thema van het 5e Onderhoudscongres dat het 110-jarige vakblad voor de onderhoudsmarkt Eisma's Schildersblad en Bureau C. Dijkstra op woensdag 13 februari aanstaande organiseren in De Sparrenhorst Conference Resort te Nunspeet. Dit thema is geen science fiction, want verschillende toepassingen worden al in de praktijk beproefd.

Verf had van oudsher twee functionaliteiten: beschermen en verfraaien. Inmiddels worden hier andere functies aan toegevoegd. Sinds twee jaar doen uiteenlopende `wellness-verven' hun intrede op de markt. De techniek om van verf ook `geurvreters, self healers en microben-killers' te maken, is er dus, maar wat kan de praktijk ermee? Waarmee moeten opdrachtgevers en onderhoudsbedrijven nu al rekening houden en wat staat ons in de toekomst nog meer te wachten? Het Onderhoudscongres 2008 `Bijzondere Bouwverven: geurvreters, self healers en microben-killers' van Eisma's Schildersblad en Bureau C. Dijkstra biedt een update voor de onderhoudsmarkt van vandaag én morgen.

Voor wie
Het Onderhoudscongres is bedoeld voor vertegenwoordigers van opdrachtgevende partijen, zoals woningcorporaties, institutionele beleggers, vastgoedbeheerders en overheden, voor medewerkers van onderhoudsbedrijven en voor de bouwsector in het algemeen.

Sprekers
- drs. Martin Terpstra, directeur VVVF
- drs. Petri Mast, new business development manager bij DSM Resins+
- Jan Hoks, productmanager Sto Isoned
- Henny van Gemert, directeur G&K Schilder- en onderhoudswerken
- Eddie Seinen, algemeen directeur Remmers Bouwchemie
- Peter Schuil van Keim Nederland
- mr. Mike Frankhuizen van Inducoat
- dr.ir. Arjan Mol van TU-Delft

Aanmelden
Deelnemers kunnen zich opgeven voor het Onderhoudscongres 2008 via www.schildersblad.nl/onderhoudscongres2008.





Eisma Business Media