Flub start zijn eigen kledinglijn


AMSTERDAM, 20080213 -- Begin februari is de verkoop van originele Flub shirts gestart op www.flubshop.nl. Flub is een creatie van Raymond Hoogendorp, die er voor heeft gezorgd dat Flub ondertussen bijna 200 vriendjes heeft en wereldwijd veel aandacht genereert. Na kaarten, kalenders, dekbedovertrekken en kunst zijn Flub en zijn vriendjes nu ook verkrijgbaar op T-shirts.

De eerste collectie van de Flub kledinglijn bestaat uit T-shirts met korte mouwen in de kleuren zwart, wit, blauw en roze. De collectie bestaat uit 27 verschillende ontwerpen die je op de website naar eigen keuze kunt combineren met je favoriete kleur T-shirt. De ontwerpen worden gekenmerkt door een vrolijke en kleurrijke stijl die zowel kinderen als volwassenen aanspreekt. Voor kinderen zijn de shirts verkrijgbaar in de maten 98 tot en met 176. Voor volwassenen in de maten S tot en met XXXL. Als extraatje zijn de kindershirts voorzien van een naamlabel, zodat je straks als de hele klas een Flub shirt heeft bemachtigd zonder problemen jouw eigen exemplaar er uithaalt.

Vis Flub werd geboren in zee, maar kwam ooit per toeval terecht in de wonderlijke wereld van Wonder Boven Onder Land (de wereld boven water). Daar kreeg hij een heleboel bijzondere, grappige vriendjes. Zoals pinguin-olifant Onkiedonkie die Flub met zijn lange slurf opzoog en op het vaste land blies. Doris die met haar lepelvormige staart allerlei lekkers kookt. Elvis de gekke kleine vis die Flub ervan probeert te overtuigen dat hij in zee thuis hoort en Grobbel, die van een radijsje een betoverde helm voor Flub heeft gemaakt.

Flub en zijn vriendjes duiken overal op. Zo zijn er al zitzakken, tassen, zeefdrukken, drinkbekers, lunchboxen en voor de jongste fans de boekjes "Flub de Vis" en "De Toverhelm". Binnenkort verschijnen ze bij andere producenten ook op speeltenten, garden sets en zelfs kunstpoppen. De producten zijn verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten in Nederland, Scandinaviƫ, Hong Kong en Japan. Hou www.flubshop.nl goed in de gaten om geen avontuur van Flub en zijn vriendjes te missen en op de hoogte te blijven van de nieuwste producten.





Flub