Gemeente Tilburg

Nummer 08059GO
Datum 31 januari 2008

Concept groenontwerp Stationsstraat

Bewoners- en ondernemersavond 13 februari 2008

De afgelopen jaren heeft de gemeente grote delen van de binnenstad opnieuw ingericht. Verschillende straten zijn van een nieuw profiel en verhardingsmateriaal voorzien. Zo ook de Stationsstraat. Op sommige plekken is ruimte ontstaan voor een groene aankleding van de straat.

Voor de Stationsstraat is een concept groenontwerp opgesteld. Hierop staat aangegeven waar in de Stationsstraat boombakken kunnen worden geplaatst. Bewoners- en ondernemersavond
De gemeente organiseert op 13 februari een avond voor bewoners en ondernemers uit de Stationsstraat.

Datum: Woensdag 13 februari 2008
Locatie: De Harmonie, Stationsstraat 26
Aanvang: 20.00 uur (tot 22.00 uur)

Programma
Tijdens de avond krijgt u een korte uitleg over het groenplan voor de gehele binnenstad en over de gevelbakken die de gemeente wil gaan verstrekken. Daarnaast wordt het concept groenontwerp besproken voor de Stationsstraat. Het is de bedoeling om tijdens deze avond gezamenlijk te komen tot een definitief ontwerp.

Meer informatie
Voor vragen kunt u contact opnemen met Paul van Dijk, gebiedsmanager Binnenstad. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013-542 88 27. Ook kunt u contact opnemen met Marc Houter, projectleider. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013-542 86 87.