Datum: 13 februari 2008

Warmond Aanrijding Op het Oosteinde nabij de afrit Warmond van de A44, vond dinsdag 12 februari rond 17.00 uur een aanrijding plaats tussen een 49 jarige automobilist uit Sassenheim en een 23 jarige bromfietsster uit Sassenheim. De vrouw raakte gewond en werd met letsel aan haar gezicht overgebracht naar het LUMC. In de loop van de avond mocht zij het ziekenhuis weer verlaten. De oorzaak van de aanrijding was vermoedelijk een voorrangsfout van de vrouw.

Leiden Mishandeling in het verkeer Drie vrouwen uit Leiden van 24, 30 en 54 jaar zijn dinsdag 12 februari door de politie aangehouden na aangifte van een 40 jarige vrouw uit Leiderdorp. Zij was door de drie rond 18.00 uur op de kruising Willem de Zwijgerlaan met de Haarlemmerweg klem gereden, uit haar auto getrokken en geslagen. De aanleiding hiervoor was vermoedelijk irritatie in het verkeer. Al in Oegstgeest reden de vrouwen in een auto achter de Leiderdorpse en lieten hun misnoegen toen al blijken. Uiteindelijk escaleerde dit op de kruising. Een getuige wist de partijen te scheiden waarna de vrouwen uit Leiden instapten en wegreden. Aan de hand van het kenteken wist de politie ze snel te achterhalen. De politie maakt proces-verbaal op.

Gouda Verdachte openbreken pinautomaat aangehouden De politie heeft woensdag 13 februari rond 03.45 uur een 24 jarige man uit Gouda aangehouden. Hij wordt er van verdacht een pinautomaat aan de Emmastraat te hebben willen openbreken. Daarbij was hij niet alleen. Een getuige alarmeerde de politie. De daders gingen er vandoor. De verdachte kon al snel weer worden opgepakt. Hij is voor het onderzoek ingesloten.

Noot voor redactie /