Ingezonden persbericht


OCTANE PR vertegenwoordigt IFS

Vanaf heden verzorgt OCTANE de PR voor IFS, een van 's werelds leidende leveranciers van componentensoftware die gebaseerd is op open standaarden. Sinds 1983 levert IFS bedrijfsapplicaties die gemaakt zijn om aan de eisen van de geselecteerde marktsegmenten te voldoen. IFS is met name gespecialiseerd op twee gebieden: Lifecycle Management en midmarket ERP. Door middel van open standaarden biedt IFS zijn klanten de vrijheid om applicaties te combineren met leidende technologie van andere eersteklas leveranciers. IFS Applications(TM) is in 54 landen beschikbaar en in 22 talen. IFS heeft wereldwijd ruim 600.000 gebruikers in de sectoren aerospace & defense, automotive, hightech, industriële productie, procesindustrie, constructie, contract- & service management en utilities & telecom.

In de Benelux werkt IFS voor klanten als Scania, NEC Philips Unified Solutions, Heerema Fabrication Groep, Tennet, Hertel, Bakker Bart, Marskramer en Intertoys. Het bedrijf staat genoteerd op de beurs van Stockholm (XSSE: IFS).

Graag wisselt IFS met u van gedachten over zijn breed assortiment aan oplossingen voor bedrijfs-, productie-, service- en onderhoudsmanagement. Het bedrijf heeft een schat aan kennis op het gebied van ERP, SOA, CRM en Supply Chain Management. Nico van Heuven, directeur van IFS Benelux, vertelt u graag meer over de organisatie en zijn producten. Wanneer u interesse heeft in meer informatie, fotomateriaal of een gesprek met IFS, neemt u dan contact op met OCTANE via ifsbenelux@octanepr.com of +31 (0) 40 266 1130. Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen met ondergetekende via ingridv@octanepr.com. Voor meer informatie kunt u ook een bezoek brengen aan de website: http://www.ifsworld.com/nl.

Uiteraard houden we u vanaf nu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij IFS.

Met vriendelijke groet,
Ingrid van den Nieuwenhof

OCTANE PR

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 (0)40 266 11 30
Fax: +31 (0)40 235 46 01
Web: www.octanepr.com