Alleenstaande moeders met succes in zaken


Inspirerend boek van Desirée Purnot

BROEK OP LANGEDIJK, 20080212 -- Alleenstaande moeders kunnen met een beetje doorzettingsvermogen de zorg voor hun kind(eren) heel goed combineren met een succesvol eigen bedrijf. Dat zegt ervaringsdeskundige Desirée Purnot in haar boek SAM in Business: succesvolle alleenstaande moeders in zaken. Het boek beschrijft de tien stappen naar een eigen bedrijf, aangevuld met interviews van twaalf alleenstaande ondernemende moeders.

Desirée Purnot, sinds twee jaar alleenstaande moeder van zoontje Lukas: `Na een relatie van ruim negen jaar besloot ik een nieuw leven op te bouwen met mijn zoontje. Na mijn scheiding voelde ik me niet meer geremd en kreeg ik de vrijheid om de doelen na te streven die ik zo graag wilde. Maar hoe moest ik beginnen? Nergens kon in de startersinformatie vinden die ik nodig had en ook niemand kon me in contact brengen met moeders die hetzelfde traject hadden doorlopen, terwijl ik zeker weet dat heel veel vrouwen ook best een eigen bedrijf willen beginnen. Daarom heb ik besloten dit boek te schrijven. Een oproep in een paar business magazines leverde ontstellend veel enthousiaste reacties op. Vrijwel altijd bleek dat je met een beetje creativiteit en doorzettingsvermogen een prima moeder kunt zijn én een bloeiende onderneming op kunt zetten.'

Het is een leuk, informatief maar vooral inspirerend boek. Voor- en nawoord komen van de hand van Karien van Gennip en Jos Hessels, beiden lid van de Tweede Kamer. De doelgroep alleenstaande moeders wordt steeds groter én belangrijker als je nagaat dat één op de drie huwelijken niet standhoudt. Desirée Purnot laat met haar boek zien dat de mogelijkheden en successen er wel degelijk zijn! Alleenstaande moeders worden nog vaak gezien als `zielig', maar dat zijn ze absoluut niet. Het zijn juist de meest sterke vrouwen die er zijn! En succesvol zijn kan iedereen. Desirée's levensmotto is `Aan succesvol zijn hangt geen prijskaartje...wel een doel!' Benut je kwaliteiten, ga ervoor!

Vrijdag 15 februari is de presentatie van SAM in Business om 20.00 uur, in The Conference Room van het ABC Treehouse te Amsterdam. Jos Hessels (lid Tweede Kamer) zal een praatje houden en Desirée zal haar eerste exemplaar uitreiken aan Sharon Burgler (bekendste zwarte vrouwelijke zakenvrouw van twee jaar geleden).

SAM in Business: succesvolle alleenstaande moeders in zaken - Desirée Purnot - ISBN 978908548 1652 - ¤ 14,95 - paperback 125 p. - Vanaf 18 februari in alle boekhandels in Nederland en Vlaanderen verkrijgbaar.

Bestellen:

SAM in Business : zo start ik een eigen bedrijf
SAM in Business : zo start ik een eigen bedrijf
Purnot, D.


Ook te bestellen op www.gigaboek.nl of www.desireepurnot.nl.