Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Renswoude, 13 februari 2008

Ruim zestig moeders en hun baby's doen mee aan collectieve babymassage

Kruidvat organiseert grootste babymassage ooit tijdens negenmaandenbeurs

Op uitnodiging van drogisterijketen Kruidvat - de grootste aanbieder in Nederland van babyverzorgingsproducten - namen vandaag ruim zestig kersverse moeders en hun baby's deel aan een collectieve babymassage. Het evenement in de Amsterdam RAI was de grootste babymassage ooit in Nederland. Kruidvat gaf hiermee een bijzondere invulling aan de Negenmaandenbeurs, hét evenement waar (aanstaande) moeders zich volop kunnen laten inspireren over alles wat met de verzorging van hun kind te maken heeft.

Door de baby regelmatig te masseren, worden de zintuigen geprikkeld en leren moeders hoe zij kunnen inspelen op zijn behoeftes en een intieme band met hun kind op te bouwen. Babymassage is een bijzondere manier om je kind beter te leren kennen, Bovendien is het heilzaam voor het welzijn van het kind. Zo wordt het ongemak van buikkrampjes verlicht en komt de baby tot rust wanneer hij vermoeid of gespannen is.

Leuk en leerzaam
"Ik vond het een ontzettend leuke en leerzame ervaring om - in het gezelschap van al die enthousiaste moeders - kennis te maken met babymassage. We zijn uitstekend begeleid door een professionele masseuse. Ik heb gemerkt dat mijn kindje helemaal tot rust kwam toen ik hem masseerde. Het was zowel voor mij als mijn baby een onvergetelijke ervaring", zegt een deelneemster.

Grootste aanbieder
Kruidvat is de grootste aanbieder in Nederland van een compleet assortiment babyverzorgingsproducten, variërend van Baby Shampoo tot Baby Lotiondoekjes. De drogisterijketen biedt al ruim twintig jaar luiers onder haar eigen merk aan. Maar liefst één op de vier baby's in Nederland draagt een Kruidvat-luier. Als eerste Nederlandse retailer introduceerde Kruidvat potjes babyvoeding en opvolgmelk onder het eigen merk.

Noot aan de redactie
Op www.presslink.nl/kruidvat kunt u gratis een persfoto downloaden van het evenement. De foto is vrij van rechten en geschikt voor publicatie.



Ingezonden persbericht