DSM


Published: 15:15 28.01.2008 GMT+1 /Source: DSM N.V. /AEX: DSM /ISIN: NL0000009827

Persconferentie - DSM jaarresultaten 2007

Namens de Raad van Bestuur van DSM nodig ik u van harte uit voor een persconferentie op het Hoofdkantoor van DSM te Heerlen, Het Overloon 1, op woensdag 13 februari 2008 om 10.30 uur.

Tijdens deze bijeenkomst zullen de concernresultaten over het boekjaar 2007 worden toegelicht en wordt u in de gelegenheid gesteld om de ontwikkelingen met betrekking tot onze onderneming met de Raad van Bestuur te bespreken.

De resultaten worden gepubliceerd om 8.15 uur. Vanaf die tijd zullen ook op het hoofdkantoor exemplaren van het persbericht evenals het jaarverslag beschikbaar zijn.

De persconferentie is ook live te volgen via een webcast op onze website www.dsm.com. Na de persconferentie kunt u de opname op onze website bekijken en beluisteren via het Audio & Video archief binnen de websectie 'Media'.

Indien u er de voorkeur aan geeft om op dinsdag 12 februari naar Heerlen te reizen, vernemen wij dat graag zodat hotelaccommodatie voor u kan worden verzorgd.

Wij verzoeken u bijgaand aanmeldingsformulier per e-mail te retourneren aan kspeijers@hillandknowlton.com of per fax 020.644.9736. Voor meer informatie kunt u Karin Speijers bereiken op het volgende nummer: tel. 020.404.4707.

Wij hopen u op 13 februari a.s. te mogen begroeten.


Met vriendelijke groet,


Elvira Luykx
Director Media Relations


Toekomstgerichte uitspraken

Dit persbericht bevat een aantal toekomstgerichte uitspraken. Deze uitspraken zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen, inschattingen en prognoses van het DSM-management en de informatie die de onderneming momenteel ter beschikking staat. De uitspraken zijn onderhevig aan bepaalde risico's en onzekerheden die moeilijk zijn in te schatten. DSM kan dan ook niet garanderen dat zijn verwachtingen zullen uitkomen. Verder wijst DSM elke verplichting om de in dit persbericht gedane uitspraken te actualiseren af..

Website: http://www.dsm.nl