Politie Gelderland-Midden

Wageningers verdacht van mishandeling Bennekommer
Publicatiedatum: 14-2-2008 11:54:56

BENNEKOM - Twee vrouwen van 24 en 45 jaar en een 42-jarige man, allen uit Wageningen, zijn woensdagavond in Bennekom door de politie aangehouden op verdenking van mishandeling. De drie zouden betrokken zijn geweest bij een conflict met een 32-jarige Bennekommer, waarbij de Bennekommer zou zijn geslagen. Een zakelijk geschil zou aan het conflict ten grondslag liggen. Toen de Wageningers de Bennekommer hierover wilden aanspreken in zijn woning zou er ruzie zijn ontstaan die op een gegeven moment uitdraaide op een handgemeen. Gewaarschuwde agenten troffen alle betrokkenen nog in de woning van het slachtoffer aan en namen de man en de twee vrouwen mee voor verhoor. De drie zijn later na verhoor weer vrijgelaten in afwachting van een beslissing van justitie.
(08-021798)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Jongen (13) aangehouden na mishandeling

Publicatiedatum: 14-2-2008 11:54:08

BENNEKOM - De politie heeft woensdagochtend rond half tien een dertienjarige jongen uit Wageningen aangehouden. De jongen wordt verdacht van mishandeling. In januari zou de jongen op de Dr. W. Dreeslaan een dertienjarige jongen uit dezelfde woonplaats in het gezicht hebben geslagen. Het slachtoffer fietste op dat moment van school naar huis, en zou bij een inhaalactie uitgescholden zijn door een groepje fietsers. Vervolgens zou hij afgesneden zijn door de dertienjarige Wageninger en in het gezicht zijn geslagen. Op basis van informatie van het slachtoffer kon de jongen worden aangehouden. Hij werd voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De jongen heeft bekend en is na verhoor aan zijn ouders overgedragen. (08-008921)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Man aangehouden na bedreiging en vernieling

Publicatiedatum: 14-2-2008 11:52:49

WOLFHEZE - Een 26-jarige man uit Wolfheze is in de nacht van woensdag op donderdag in een café aan de Wolfhezerweg aangehouden. De man zou zich rond middernacht agressief gedragen hebben, nadat hem verteld werd dat er geen alcohol meer geschonken werd. De man zou met een barkruk in de richting van de eigenaar gegooid hebben. In afwachting van de politie, probeerden andere cafébezoekers de man onder controle te houden. Hierbij zou hij meerdere bezoekers geslagen hebben. De man is aangehouden en voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.
(08-021890)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---