'Reclamebordoorlog' in Amsterdam krijgt nieuwe wending

14/02/2008 16:53



Lowe B.V.



Amsterdam, 14 februari 2008 - Sinds vorige week is er een 'reclamebordoorlog' aan de gang aan de Amstelveenseweg in Amsterdam. Reclamebureau Lowe ergerde zich aan een Te Huur-bord dat al een jaar voor hun neus stond. Nadat de makelaar na meerdere telefoontjes weigerde het bord weg te halen, zette het reclamebureau een eigen bord naast het bord van de makelaar. Daarop verving de makelaar de tekst op zijn bord. En gisteren werd er een derde reclamebord naast geplaatst, door reclamebureau Draftfcb, dat gevestigd is in hetzelfde pand. Daarop wijst een pijl naar het Te Huur-bord met de tekst: "Zaag dit bord om en win een klusbon! Voor al uw acties en promoties bel Draftfcb." Ed Stibbe, CEO van Lowe en Draftfcb zegt: "Zo'n een-tweetje is de kracht van Lowe en Draftfcb, we werken regelmatig lekker samen".

Het lijkt erop alsof 'the battle of the billboards' beslist is en het doel bereikt, want vanochtend stond het bord van de makelaar er niet meer.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.